Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, h. szerintem nem terhes? Vagy ne mondjam meg?

Figyelt kérdés

Az a lényeg,h. barátnőmék a második babával próbálkoznak. 2. hónapja próbálkoznak, de nehezíti a dolgukat,h. a férja külföldön dolgozik, és havonta egyszer jön haza. De ugye próbálkoztak mikor itthon volt.

Barátnőm már a menzi előtt 6 nappal elkezdett tesztelgetni, hiába mondtam,h. nem mutat még ki semmit a teszt, nem érdekelte. Majd menzi előtt 4 nappal csinált egy 10-es érzékenységűt, amin talán ott volt a 2. csík. De annyira nagyon nagyon halványan,h. azt csak a babára váró nők látják. Majd újabb sorozatos tesztelések, amik negatívak lettek. Persze bele élte magát a halvány pozi tesztjébe, és elkezte produkálni a tüneteket. Elkezdett fájni a melle, a hasa alja, stb, de olyan kézzel fogható tünete nincs. Mint pl. a hányás. 3 nap késés után megjött neki, 2 és fél napra. Majd ezután is csinált rá 4 napra, egy medi lab tesztet, ami egész szép pozitív volt, időn belül. Persze a második csík, elég halvány, de ha lefényképezzük azon is jól látszik.

Az a lényeg,h. már én is teszteltem már ezzel az olcsó teszttel egyszer, és nekem is tök pozitív lett, meg anyukámnak is és nem voltunk terhesek. Szóval nagyon megbízhatatlan egy teszt.

És nem mertem neki ezt mondani, jövőhétre be is jelentkezett dokihoz, de én biztos vagyok benne,h. ez nem terhesség. Annyira bepörgette magát,h. terhes, h. a menzijét is szabájozta. (legalább én is mikor elkeztünk próbálkozni a babánkkal az első 2 hónapban, annyira rá görcsöltem a témára,h. nekem vagy meg sem jött, vagy pedig kemény 1 napra.) Szóval nem tudom, mit csináljak. Szívem szerint megmondanám neki,h. ne élje bele túlzottan magát, viszont félek,h. megkapom,h. biztos csak irigy vagyok rá.

30hkm

2010. okt. 29. 13:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, akkor leszel bölcs most, ha csendben maradsz. Valószínű, hogy tényleg irigykedésnek venné, "meg te honnan tudhatnád, nem érzed, amit én..."

Ha megy orvoshoz, ott úgyis szembesül az eredménnyel, akár negatív, akár pozitív. Ha ez utóbbi lenne (kívánjuk neki szívből), akkor is azt kapnád, hogy ugye ő megmondta, te meg milyen rossz barátnő vagy, hogy nem hitted el...

2010. okt. 29. 13:36
 2/24 anonim ***** válasza:
67%

Lehet h nem terhes,de akár terhes is lehet,nem vagy doki,nem tudhatod,én nem keseriteném őt el a helyedben,mert ha baba van,akkor a stressz is árthat neki.

Mondd meg h ne bizzon benne 100%-ig,cak ha a doki is megerösitette.

2010. okt. 29. 13:36
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
jövőhéten megy ugyis dokihoz,majd az megmondja,te inkább ne mondd neki,csak legyél vele mikor kiderül hogy nem terhes
2010. okt. 29. 13:37
 4/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mond el neki, hogy szerinted nem terhes. Majd az orvos elmondja, ha tényleg nem, de lehet hogy rád megharagudna, ha már ennyire beleélte magát. MEg aztán lehet, hogy tényleg terhes :) bár azok alapján amit leírtál, úgy tűnik, hogy nem. de az sosem árt, ha elmegy orvoshoz.
2010. okt. 29. 13:40
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ne szólj bele, majd elmegy orvoshoz és ő megmondja, hogy mi a helyzet. Természetesen, szerintem sem terhes, de soha nem lehet tudni! Ezt te sem tudod megmondani, ha csak nincs ultrahangos szemed:)) Annyit mondhatsz neki, hogy szerinted még nem biztos a dolog, próbálja meg egy másik teszttel is (szánjon rá egy kis pénzt és vegyen pl. ClearBluet). És tényleg felesleges, megmondanod neki, hogy szted nem terhes, mert úgysem hiszi el neked és pluszban még meg is haragudhat rád, ahogy írtad, mondhatja majd, hogy csak irigy vagy vagy hasonlók. Annak, aki ennyire beleéli magát, felesleges bármit is mondani.
 6/24 A kérdező kommentje:

Igazad van, úgy is meg fogja tudni, csak annyira rossz látni,h. beleélte magát. Annyi tünetet produkál, szájmaszkban jár kel a lakásban, benti sporcipőt vett magának,h. ne fázzon a lába, és persze akinek már lehetett mindenkinek elmondta. Már ez a 10. tesztje, és csak ez volt pozi, ez a medi labos:S

Érzem,h. nagyon nagy pofára esés lesz.

A lányát első próbálkozásra hozták össze, és a teszt a nem várt napján erős pozitív volt anno. Azt nem is vonta kétségbe senki, akkor nem jött meg neki egy napig sem, normális terhessége volt.

7/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Akkor inkább hallgatok.
2010. okt. 29. 13:44
 8/24 anonim ***** válasza:
Bármi lehet.Majd írj!!!!!
2010. okt. 29. 13:51
 9/24 anonim ***** válasza:
Írd majd meg az eredményt!!!!
2010. okt. 29. 13:53
 10/24 anonim ***** válasza:
Hát kíváncsi vagyok én is, mi lesz.
2010. okt. 29. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!