Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, h. szerintem nem terhes? Vagy ne mondjam meg?

Figyelt kérdés

Az a lényeg,h. barátnőmék a második babával próbálkoznak. 2. hónapja próbálkoznak, de nehezíti a dolgukat,h. a férja külföldön dolgozik, és havonta egyszer jön haza. De ugye próbálkoztak mikor itthon volt.

Barátnőm már a menzi előtt 6 nappal elkezdett tesztelgetni, hiába mondtam,h. nem mutat még ki semmit a teszt, nem érdekelte. Majd menzi előtt 4 nappal csinált egy 10-es érzékenységűt, amin talán ott volt a 2. csík. De annyira nagyon nagyon halványan,h. azt csak a babára váró nők látják. Majd újabb sorozatos tesztelések, amik negatívak lettek. Persze bele élte magát a halvány pozi tesztjébe, és elkezte produkálni a tüneteket. Elkezdett fájni a melle, a hasa alja, stb, de olyan kézzel fogható tünete nincs. Mint pl. a hányás. 3 nap késés után megjött neki, 2 és fél napra. Majd ezután is csinált rá 4 napra, egy medi lab tesztet, ami egész szép pozitív volt, időn belül. Persze a második csík, elég halvány, de ha lefényképezzük azon is jól látszik.

Az a lényeg,h. már én is teszteltem már ezzel az olcsó teszttel egyszer, és nekem is tök pozitív lett, meg anyukámnak is és nem voltunk terhesek. Szóval nagyon megbízhatatlan egy teszt.

És nem mertem neki ezt mondani, jövőhétre be is jelentkezett dokihoz, de én biztos vagyok benne,h. ez nem terhesség. Annyira bepörgette magát,h. terhes, h. a menzijét is szabájozta. (legalább én is mikor elkeztünk próbálkozni a babánkkal az első 2 hónapban, annyira rá görcsöltem a témára,h. nekem vagy meg sem jött, vagy pedig kemény 1 napra.) Szóval nem tudom, mit csináljak. Szívem szerint megmondanám neki,h. ne élje bele túlzottan magát, viszont félek,h. megkapom,h. biztos csak irigy vagyok rá.

30hkm

2010. okt. 29. 13:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem jo ha még a dokinak se hisz....akkor nem igazán tudsz rá hatni:((
2010. nov. 8. 17:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Szinte ma´r sajnálom a barátnödet.Ha ennyire akarja azt a babát nem is fog nekik összejönni.A végén még pszichés baja lesz.valakinek pedig meg kellene vele érteni......Vagy magától is rájön.Egy jó kikapcsolódás kell majd neki bizti.Egy hangulatos hétvége a fe´rjével talán segítene......
2010. nov. 8. 20:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már nem normális.Ez egy pszichés probléma,és segítségre szorul.
2010. nov. 8. 23:28
 24/24 A kérdező kommentje:
Hát most hétvégén jön haza a férje, (ugye kamionozik) hátha ő majd lenyugtatja kicsit. Köszi a válaszokat.
2010. nov. 9. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!