Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, h. szerintem nem terhes? Vagy ne mondjam meg?
Az a lényeg,h. barátnőmék a második babával próbálkoznak. 2. hónapja próbálkoznak, de nehezíti a dolgukat,h. a férja külföldön dolgozik, és havonta egyszer jön haza. De ugye próbálkoztak mikor itthon volt.
Barátnőm már a menzi előtt 6 nappal elkezdett tesztelgetni, hiába mondtam,h. nem mutat még ki semmit a teszt, nem érdekelte. Majd menzi előtt 4 nappal csinált egy 10-es érzékenységűt, amin talán ott volt a 2. csík. De annyira nagyon nagyon halványan,h. azt csak a babára váró nők látják. Majd újabb sorozatos tesztelések, amik negatívak lettek. Persze bele élte magát a halvány pozi tesztjébe, és elkezte produkálni a tüneteket. Elkezdett fájni a melle, a hasa alja, stb, de olyan kézzel fogható tünete nincs. Mint pl. a hányás. 3 nap késés után megjött neki, 2 és fél napra. Majd ezután is csinált rá 4 napra, egy medi lab tesztet, ami egész szép pozitív volt, időn belül. Persze a második csík, elég halvány, de ha lefényképezzük azon is jól látszik.
Az a lényeg,h. már én is teszteltem már ezzel az olcsó teszttel egyszer, és nekem is tök pozitív lett, meg anyukámnak is és nem voltunk terhesek. Szóval nagyon megbízhatatlan egy teszt.
És nem mertem neki ezt mondani, jövőhétre be is jelentkezett dokihoz, de én biztos vagyok benne,h. ez nem terhesség. Annyira bepörgette magát,h. terhes, h. a menzijét is szabájozta. (legalább én is mikor elkeztünk próbálkozni a babánkkal az első 2 hónapban, annyira rá görcsöltem a témára,h. nekem vagy meg sem jött, vagy pedig kemény 1 napra.) Szóval nem tudom, mit csináljak. Szívem szerint megmondanám neki,h. ne élje bele túlzottan magát, viszont félek,h. megkapom,h. biztos csak irigy vagyok rá.
30hkm
Második vagyok:
azért kiv. leszek.
de durva,kissé tulzásba viszi,ebben igazad van.
és tényleg nem veheti tutira azt az egy szem tesztet.
...de majd a doki..
Na itt vagyok. A barátnőm volt dokinál, és sírva jött ki a vizsgálóból. A gyanum engem igazolt, nem terhes. A doki nem látott semmit. Sem embriót, sem petezsákot, de még cisztát sem. Állterhes. Tünetei még mindig vannak állítása szerint. Ugye már írtam,h. mikor meg kellett volna jönnie neki, csak 2 napra jött meg, nem hitte el,h. ez a hónap nem jött össze neki. Majd egy héttel később megjött neki 1 napra. (ugye akkor befolyásolta sztem a menziét, nem tisztult ki teljesen, így megjött neki mégegyszer 1 napra)Ez volt csütörtökön. De még mindig biztos volt a terhességben, így ma elment dokihoz. Egyetlen kézzel fogható bizonyítéka volt a terhességre, a medi labos halvány csíkos tesztje. (de ugye írtam azt is,h. nekem szintén pozi volt ez a fajta, mikor nem voltam babás, annyira sz@r az a teszt.) Már tudja,h. nem babás, de nem mondom el neki,h. már csalódtam ebben a tesztben én is, és h. nem szabadott volna erre az egyre hallgatni. (mert ugye a többi 5-6 tesztje negatív lett.) Bár még mindig várja a csodát, 1 hét múlva megint vissza kell mennie a dokihoz, háthogyha csak még korán ment.
De szerintem nem ment korán, egy 6-7 hetes terhességet már meg tudnak állapítani, még ha később is fogant volna a baba. Legalábbis nekem 5+3 hetesen, már láttak szabályos petezsákot, 7+3 hetesen, meg élő embriót. (nekem tuti félidőben fogant, 28 napos ciklusnál)
Vett egy tesztet ma megint gabriellt, még nem ért haza, akkor meg fogja csinálni. Majd megírom az milyen eredményt mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!