Terhes lettem a szeretőmtől.. ti mit tennétek, megtartanátok?
Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok belé már az első perctől fogva, de tudom ő nem és neki csak a szex a fontos. Annyira szeretem h belementem ebbe a csak szex dologba.. igen tudom, hulye vagyok.. Terhes lettem és igazából nem szeretnék neki ezzel gondot okozni.. nem szeretnék terhet adni a nyakába.. én egyebekben sosem szerettem volna gyereket, de valamiért úgy érzem, hogy tőle kéne.. mert az övé is.. Szerintetek mondjam el neki? Félek hogy kiakad.. Vagy menjek el és az a legjobb ha elvetetem? Nem szeretnék a babának se rosszat hogy apa nélkül kelljen felnőnie.. és valószínűleg ez várna rá.. Ki oktatást nem szeretnék hallani h mennyire hülye vagyok.. igen tudom, tisztában vagyok vele h felnőttként lehetett volna több eszem is de már megtörtént.. köszönöm ha segitetek :)2020. máj. 23. 23:47
21/22 anonim válasza:
Szia. Öszintén sajnálom hogy így alakult.... Fel a fejjel és mond el neki mert joga van tudni! 😔 Én nem venném el a picitől az élet lehetőségét hiszen ha már megfogant neki is joga van élni! Kövezzetek ezért meg de én így gondolom! 😔 Ne az a pici védtelen élet legyen már büntetve!
22/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Szerintem jó döntés lenne megtartani. Ne csak azt nézd, hogy ez a szeretődnek teher lenne-e. Az a lényeg, hogy Te úgy érzed, szeretnéd tőle ezt a gyereket. Annak is lehet teljes élete, aki apa nélkül nő fel. És ez még nem is biztos. Tény, hogy nehezebb lenne apa nélkül felnevelni egy gyereket, de nem lehetetlen. Sok nőt ismerek, akiket nagyon megviselt az abortusz (ez méginkább előfordulhat azoknál, akik bizonytalanok). Minden jót kívánok, és jó döntést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!