Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megtartanátok így a babát?

Ti megtartanátok így a babát?

Figyelt kérdés

Ez egy fiktív történet, csak érdekelne a dolog, nincs valóság alapja.

29 éves a pár mindkét tagja. Tegyük fel, h a lány teherbe esik, amikor otthagyta a munkahelyét és új mumkába kezdett. 1 hónapja dolgozik ott, mikor kiderül, h babát vár. A terhesség a munkájába és a karrierjébe kerülhet. A férfi még a szüleivel él, a nő albérletben. Még mindketten az életüket akarták építeni a gyerek előtt. Az összeköltözést is max 2-3 év múlva tervezték. Ti megtartanátok a babát, ha a karrieretekbe, az álmotokba kerülne ez az egész?

2019. dec. 1. 17:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem rúghatnak ki terhesen, köteles visszavenni szülés után a munkáltató. Szóval nincs akadája karrierszempontból a gyereknek.
2019. dec. 1. 17:51
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2019. dec. 1. 17:56
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Megtartanám
2019. dec. 1. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

1.-nek.

PERszeeeeeeee.

"Shajnos megszűnt a pozíció, bocsi!

Mi...perelsz?

Oké, akkor visszaveszlek, de mivel a pozíció megszűnt, így mehetsz a Józsi bá' mellé a sertésbél mosóba, oké? >:)"

2019. dec. 1. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Úgyis csak a gyerek inná meg a levét az egésznek.
2019. dec. 1. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Óriási tévedés, #1.

"1 hónapja dolgozik ott, mikor kiderül, h babát vár."

Tehát még a próbaidejét tölti, ergo bármiféle indok nélkül ki lehet rúgni! :)

Előbb talán gondolkodni kéne, nem próbaidő alatt felcsináltatni magunkat és akkor nincs ilyen gond. (Bár ez a történet fikció elvileg, sajnos a valóságban is vannak ilyen aljas nők, akik próbaidő végéig próbálják titkolni a dolgot, aztán nagykegyesen elmennek 3 évre babácskázni...)

Egyébként nem, nem tartanám meg, a körülmények a legkevésbé sem alkalmasak egy gyerekhez.

2019. dec. 1. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
18%
A nő érezné mi a fontosabb. És ez hozná magával a megfelelő döntést.
2019. dec. 1. 18:07
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sem munka/karrier kérdése. Abban nagyobb problémát látok, hogy 2-3 év múlva terveznek összeköltözést. Új, vagy nem túl szilárd kapcsolatra következtet.
2019. dec. 1. 18:10
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Ma már GYES alatt is kirúghatnak. Próbaidő alatt pláne. Ha amúgy sem volt a tervek között és mindkettőtöknek belefér akkor abortusz.
2019. dec. 1. 18:11
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

....alapból nem tudom elképzelni, hogy 29 évesen a páromtól különélve építgessem az életemet a gyerek elôtt..

Vagy együttélés nélkül tervezessek gyereket.. vagy 2-3 évet várjak 20-22 felett a költözéssel.

De

Én 29 évesen megtartottam volna.. a terhességeimet 13-13. Héten jelentettem be 3 év után is.

Nem fair a munkáltatóval, de csak fairségből gyereket eltartani nem lehet.

Szóval munkahelyi dilemma nélkül szerintem a kapcsolat nem alkalmas a gyerekvállalásra

2019. dec. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!