Ti megtartanátok így a babát?
Ez egy fiktív történet, csak érdekelne a dolog, nincs valóság alapja.
29 éves a pár mindkét tagja. Tegyük fel, h a lány teherbe esik, amikor otthagyta a munkahelyét és új mumkába kezdett. 1 hónapja dolgozik ott, mikor kiderül, h babát vár. A terhesség a munkájába és a karrierjébe kerülhet. A férfi még a szüleivel él, a nő albérletben. Még mindketten az életüket akarták építeni a gyerek előtt. Az összeköltözést is max 2-3 év múlva tervezték. Ti megtartanátok a babát, ha a karrieretekbe, az álmotokba kerülne ez az egész?
1.-nek.
PERszeeeeeeee.
"Shajnos megszűnt a pozíció, bocsi!
Mi...perelsz?
Oké, akkor visszaveszlek, de mivel a pozíció megszűnt, így mehetsz a Józsi bá' mellé a sertésbél mosóba, oké? >:)"
Óriási tévedés, #1.
"1 hónapja dolgozik ott, mikor kiderül, h babát vár."
Tehát még a próbaidejét tölti, ergo bármiféle indok nélkül ki lehet rúgni! :)
Előbb talán gondolkodni kéne, nem próbaidő alatt felcsináltatni magunkat és akkor nincs ilyen gond. (Bár ez a történet fikció elvileg, sajnos a valóságban is vannak ilyen aljas nők, akik próbaidő végéig próbálják titkolni a dolgot, aztán nagykegyesen elmennek 3 évre babácskázni...)
Egyébként nem, nem tartanám meg, a körülmények a legkevésbé sem alkalmasak egy gyerekhez.
....alapból nem tudom elképzelni, hogy 29 évesen a páromtól különélve építgessem az életemet a gyerek elôtt..
Vagy együttélés nélkül tervezessek gyereket.. vagy 2-3 évet várjak 20-22 felett a költözéssel.
De
Én 29 évesen megtartottam volna.. a terhességeimet 13-13. Héten jelentettem be 3 év után is.
Nem fair a munkáltatóval, de csak fairségből gyereket eltartani nem lehet.
Szóval munkahelyi dilemma nélkül szerintem a kapcsolat nem alkalmas a gyerekvállalásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!