Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megtartanátok így a babát?

Ti megtartanátok így a babát?

Figyelt kérdés

Ez egy fiktív történet, csak érdekelne a dolog, nincs valóság alapja.

29 éves a pár mindkét tagja. Tegyük fel, h a lány teherbe esik, amikor otthagyta a munkahelyét és új mumkába kezdett. 1 hónapja dolgozik ott, mikor kiderül, h babát vár. A terhesség a munkájába és a karrierjébe kerülhet. A férfi még a szüleivel él, a nő albérletben. Még mindketten az életüket akarták építeni a gyerek előtt. Az összeköltözést is max 2-3 év múlva tervezték. Ti megtartanátok a babát, ha a karrieretekbe, az álmotokba kerülne ez az egész?

2019. dec. 1. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha két majdnem 30 éves ember közül az egyik még a szülőkkel él és nem terveznék még együtt élest se, csak évek múlva, akkor az a kapcsolat nagyon nem érett a gyerekvállalásra. Nem, ebbe a helyzetbe nem kellene szülni.
2019. dec. 1. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Voltam nagyon hasonló szituban, csak 26 évesen. Megtartottuk, összeköltöztünk, később, mikor már látszott, hogy működik, összeházasodtunk, most született a második. A karrierem sem omlott össze, hamar visszamentem dolgozni.
2019. dec. 1. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Eleve nem kerülhetnék ilyen helyzetbe, mert nem lépnék bele egy ilyen kapcsolatba (szüleinél lakik 29 évesen...) és összeköltözés és házasság előtt nem is vállalnék gyereket. De tegyük fel, mégis belekerülnék egy ilyen helyzetbe, akkor megtartanám, mivel abszolút abortusz ellenes vagyok.
2019. dec. 1. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, miért lettem lepontozva, amikor a kérdésre válaszoltam, leírtam, amit én tennék. :) Nincs jobb dolgotok? :)
2019. dec. 2. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Lassan mindenkit lepontoznak itt, aki megtartaná a gyerekét.
2019. dec. 2. 17:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet adtam. Köszönöm a válaszokat!
2019. dec. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!