Ti megtartanátok egy babát, ha nagy valószínűséggel érzékszervi fogyatékossággal születne?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 21:15
1/29 anonim válasza:
Süketen vagy vakon is élhet teljes életet, úgyhogy igen.
2/29 anonim válasza:
Igen. Ezek a hátrányok megfelelő pedagógiai módszerekkel minimálisra csökkenthetők. Ráadásul az orvostudomány is folyamatosan fejlődik.
3/29 anonim válasza:
Egyet értek. Sok olyan emberrel találkoztam, akinek érzékszervi fogyatékossága van és a legtöbben épp olyan teljes életet élnek, mint bárki más, sőt.
4/29 anonim válasza:
Igen. Nekem van vak ismerősöm, több is. Boldog, teljes életet élnek, családjuk is van.
6/29 anonim válasza:
Igen! Sok szülő összetenné a két kezét, ha csak ennyi hátránnyal indulna a gyerkőce az életben!
7/29 anonim válasza:
A "nagy valószínűség" semmit nem jelent.
De őszintén megmondom, hogy ha 100% lenne, hogy vak vagy siket lesz, vagy egyéb fogyatékos, nem tartanám meg. D
e ez általában nem szokott kiderülni addig, amíg el lehet vetetni, szóval szerintem ez nem döntés kérdése.
8/29 anonim válasza:
Ha biztos valami betegsége lenne akkor nem
9/29 anonim válasza:
Nem, semmiképp.
De minden tiszteletem azoknak, és mélyen meghajlok elõttük, akik ilyen gyermeket nevelnek.
10/29 anonim válasza:
Azt kérdezed, hogy megöletném-e a gyerekemet, ha beteg? Ez komolyan kérdés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!