Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lettem a szeretőmtől.....

Terhes lettem a szeretőmtől.. ti mit tennétek, megtartanátok?

Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok belé már az első perctől fogva, de tudom ő nem és neki csak a szex a fontos. Annyira szeretem h belementem ebbe a csak szex dologba.. igen tudom, hulye vagyok.. Terhes lettem és igazából nem szeretnék neki ezzel gondot okozni.. nem szeretnék terhet adni a nyakába.. én egyebekben sosem szerettem volna gyereket, de valamiért úgy érzem, hogy tőle kéne.. mert az övé is.. Szerintetek mondjam el neki? Félek hogy kiakad.. Vagy menjek el és az a legjobb ha elvetetem? Nem szeretnék a babának se rosszat hogy apa nélkül kelljen felnőnie.. és valószínűleg ez várna rá.. Ki oktatást nem szeretnék hallani h mennyire hülye vagyok.. igen tudom, tisztában vagyok vele h felnőttként lehetett volna több eszem is de már megtörtént.. köszönöm ha segitetek :)
2020. máj. 23. 23:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Úgy tudom, itt ingyen segítenek:

Segélyvonal kismamáknak

Ha terhességgel, abortusszal vagy valamilyen nehézséggel keresne meg minket, hívja az alábbi telefonszámot, vagy küldjön levelet az alábbi e-mail címre!

Telefon: 06 30 598-0-198

E-mail: kapcsolat@egyuttazeletert.hu

2020. máj. 24. 08:31
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Biztos, hogy nem tartanám meg. Eleve nem is akartál gyereket, továbbá szándékosan csonka családba szülnéd, esélye sem lenne a normális családra.

Ahhoz, hogy tudja terhes lettél valóban van "joga", de lévén hogy a kérdezőnek kéne kihordania, megszülnue, majd felnevelnie, így S tényleges, végső döntést csak és kizárólag ő hozhatja meg, ebbe a férfinak nincs beleszólása.

Az abortusz pedig nem gyilkosság, szóval ne beszéljünk butaságokat.

Én biztos nem vágnam tönkre az életemet..

2020. máj. 24. 11:49
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Én ilyen helyzetben nem tartanám meg. Te alapból nem akartál gyereket, és ezt is azért csak szeretnéd megtartani, mert a szeretődre emlékeztetne. Ez olyan mintha folyamatosan sót szórnál egy saját sebre. Ha te alapból szerettél volna gyereket, és mondjuk egy egyéjszakás kalandból becsúszna, akkor azt mondanám, tartsd meg. De ez így más, te nem a gyereket szeretnéd, csak valamit, ami a szerelmedtől van.

Azt is meg kell gondolnod, hogy anyagilag lenne-e lehetőséged felnevelni. Van lakásod, jó munkád, ha veszélyeztetett terhes leszel, és egész terhesség alatt nem dolgozhatsz, meg tudod majd oldani? Ha megszületik a gyerek, fel tudod nevelni egyedül? Reggel vinni, este elhozni? Ha beteg, folyton szabadságra menni? A munkahelyed tolerálná ezt? Egyedülálló szülőként a saját életedet kb. elfelejtheted majd, mindennek a gyerek körül kell majd forognia, hozzá kell igazítanod az egész életedet.

Ha mégis úgy döntesz, hogy megtartod, akkor viszont mindenképp jelezd az apának, és kérd a gyerektartást. Nincs jogod visszautasítani egy csomó pénzt, ami a gyerekednek jár. Ha nem is lenne rá szükséged, gyűjtsd egy számlára, és a felnőtt gyerekednek majd jó alap lehet. De ne legyél buta, én nagyon mérges lennék felnőttként anyámra, hogy önkényesen megfosztott egy rakat pénztől.

2020. máj. 24. 12:50
 14/22 anonim ***** válasza:
65%

Nem tartanám meg.

A másik meg az, hogy miért jó szeretőt tartani?

Én sosem tudnék szeretőt tartani.

Ha nem működik a kapcsolat amibe vagy, mond meg a párodnak szemtől szembe, hogy bocs de nem megy, nekem más kell.

Undorító dolognak tartom a pasi részéről is a tiédről is.

2020. máj. 24. 13:25
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem elég szomorú, és önbecsülést nélkülöző dolog ez a szerető státusz, viszont en 25 felett, mikor anyagilag már nem okozott volna gondot, nem lettem volna képes elvetetni babát, és megoldottam volna egyedül. De persze ez én vagyok.

Ha te nem tartod meg, az semmilyen szempontból nem elìtélendő, inkább elìtélendő ha benne maradsz a "spermaputtyony" szerepben bocs a fogalmazasert, de becsüld magad többre!

2020. máj. 24. 13:54
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
14, ebben az esetben szerintem nem megcsalást jelent a szerető, csak szexkapcsolatot.
2020. máj. 24. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

16-os válaszoló... az más.

Sajnos az ismerőseim körében vannak olyanok, akik a férjüket/feleségüket csalják, közben meg nagy boldog családot mutatnak a külvilág felé, és az ilyet rohadtul elítélem.

2020. máj. 24. 15:59
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Biztos nem tartanám meg! Már eleve két semmirekellő ember szúrta el az életét (te meg ő) nem kellene egy gyerekét is elrontanotok azzal, hogy az apja nem fogja sosem felvállalni. Itt most nem rólad van szó, hanem egy újabb nyomorúságos jövőjű emberről!
2020. máj. 26. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Mindenképpen mondd el neki is,joga van tudni. Akárhogyan is döntesz.
2020. máj. 26. 15:36
 20/22 anonim ***** válasza:
30%

Joga van tudni. Pont.

Jól gondold át, nem tudom hány éves vagy, mert ha pl 40, akkor persze én is elgondolkoznék, de 25 évesen nem.

2020. máj. 27. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!