Terhesseg es a macskak ?
Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok es a 7 hetesen elvegzett ket Toxoplasma eredmenyem negativ lett. Figyelmeztettek hogy ovakodjak a macskaktol.Most ugy alakult hogy szuletesnapra vagyok hivatalos haza, ahol 3 macska is van,akik ossze vissza masznak mindenen keresztul, es oszinten szolva megijedtem kicsit hogy elmehetek e vagy sem. Mivel keveset tudok a temarol es kicsi korom ota sose volt kontaktusom macskakkal, szeretnek segitseget kerni, mennyire kell ovakodnom toluk egyaltalan ?2020. máj. 23. 12:06
2/11 anonim válasza:
Ne nyúlkálj a fenekükhöz és nem lesz semmi baj.
3/11 anonim válasza:
Azért ennnyire ne lihegjük már túl könyörgöm!
Ha a macska az öledbe ül, simogatod akkor sem lesz semmi bajod. Ne takarítsd ki az almot, ne fogdosd a fenekén a nyílást, és akkor semmi bajod nem lesz.
4/11 anonim válasza:
A szeklete veszelyes...nem lesz semmi bajod plussz most eleve millioszor kezet most mindenki minden tevekenyseg utan... Ja es a mosatlan gyumolcs,zoldseg..alapos mosas mindig s nem lesz baj.
5/11 anonim válasza:
Nem lesz bajod, a székletük fertőzhet. De ha lakáscicák, akkor elenyésző az esélye, hogy fertőzzenek.
6/11 anonim válasza:
ne te csereld az almot es ne nyalogasd a lukukat. ennyi elovigyazatossaggal tokeletesen elkerulheto a fertozes
7/11 anonim válasza:
Mosatlan gyümölccsel előbb elkapod, mint macskától...
8/11 anonim válasza:
Ahhh semmi bajod nem lesz, ne félj. Minden macska életében egyetlen egyszer üríti a kórokozót és konkrétan a kakijat vagy annak egy darabkáját kell a szádba juttatni, hogy elkapd. Szóval nyugodtan simogasd is őket max moss kezed mielőtt a tükör előtt kiműtöd a bölcsesség fogad vagy ilyesmi.
Arra sokkal jobban ügyelj, hogy a zöldségek és gyümölcsök nagyon alaposan legyenek megmosva!
10/11 anonim válasza:
Én nem értem miért van így agyon hypeolva ez a toxémia, ha nem a kakájukban turkálsz, akkor nem fogod elkapni. Előbb kapod el gyümölcstől, mint macskától. Nem tudom a sok lehetséges veszély közül miért pont ezt kapták fel ennyire, ez is csak azt mutatja, hogy sokan még mindig babonásan félnek a macskáktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!