Most megyek első uh-ra kb. 6-7 hetes terhes lehetek. Ha nem lehet még hallani a baba szívhangját attól még kap az ember kiskönyvet? Mitől függ, hogy hüvelyi v. hasi uh lesz?
Figyelt kérdés
2007. dec. 14. 10:24
1/5 anonim válasza:
Általában az 12. hétig hüvelyivel nézik,mert úgy sokkal jobban látszik a babóca és utána jöhet a hasi UH.
6-7 hetesen majdnem biztos,hogy lehet majd látni,hogy pulzál a kis szíve.:)
A kiskönyvet a védőnénitől kapod,akihez viszel a várandósságodról igazoló papírt,amit az orvostól kérj,ha nem ad magától,különben nem adhat.
Boldog babavárást!
2/5 anonim válasza:
Szerintem hüvelyi uh lesz. Nekem 6 hetesen és 2 naposan már kalapált a kis szíve. Erről ad papírt az orvos, és mivel a szívműködés jelzi legbiztosabban az élő terhességet, a védőnő ezután állíthat ki kiskönyvet. Ha még nincs szívdobogás, akkor szerintem vissza fognak hívni pár nap múlva, kiskönyvet is aztán kapsz. Sok sikert, és legalább akkora élményt, mint nekem, amikor először láttam a kis manót.
3/5 anonim válasza:
Én 5 hetesen voltam, és még nem volt szívhang, de szó nélkül kiállította a védőnő a kiskönyvet.
12 hétig hüvelyi uh van, utána hasi.
4/5 anonim válasza:
Ennyi idősen már dobog a kis szive de szívhangot nem néznek még egy jó ideig... Valószínű hüvelyi lesz, de nem biztos, nekem nem az volt. Kiskönyvet biztosan kapsz már Gratulálok!
5/5 anonim válasza:
Hüvelyi uh. lesz és nekem néztek 6 hetesen szívhangot. Megkaptam a leletet amin az állt, hogy az uh. -n élő magzat látható, illetve kaptam az orvostól a védőnőhöz egy beutalót és ezután kaptam meg a védőnőtől a kiskönyvet. Remélem, segítettem.
Gratulálok a babádhoz.
21hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!