Ha vizes a betétem, és tudni akarom pisi/izzadtság/folyás e vagy magzatvíz, és a lakmusz papír 7pht mutat, honnan tudom hogy magzatvíz e vagy vizelet?
Mivel a vizelet phja is hasonlít a magzatvízéhez, magzatvízé 8 ha jól tudom, ugyanakkor a vizelet is lehet annyi, akkor honnan tudom hogy melyik az?
Gondoltam az illatra, hogy megszagolom, de nem mindig érezni pisi szagot kifejezetten.
Úristen milyen őrületes hbutasagokat írnak, hogy csak tűvel lehet kiszurni a magzatburkot meg zárt méhszájnal nem tud szivarogni.
Ezek nem igazak, a magzatviz szivargasa létező dolog, es nem is ritkaság egyaltalan.
Persze sokkal valószínűbb, hogy más okozza a nedvességet, es nem a magzatviz, de a zsebkendos módszert próbáld ki, illetve a magzatviz illata édeskés erre is érdemes figyelni. Ha a zsebkendos módszernél nyugtalanitoan soknak tűnik a nedvesség, mindenképp orvos javasolt.
Mi az, hogy a magzatvíz nem szokott szivárogni?
5-ös ekkora hülyeséget ne írj. Igaz nem 25 hetesen, hanem 41 de mindkét szülésem magzatvíz szivárgással indult meg. Sőt mindkétszer valahol fent repedt meg a burok mert az orvosok nem láttak rajta repedést.
Köszönöm, nagyon kedves vagy utolsó :)
Az a helyzet, hogy pl éjjel egyántalán nem lesz vizes az alsónemüm.
Viszont nappal van hogy vizesnek érzem a betétet, de nem állandóan, és nem is minden nap.
Ha kimegyek, még a cicanacim is vizes lesz, annyira izzadok, az szerintem minden képp izzadtság. Ilyen mértékben csak akkor fordul elő. Érzem hogy bepállok.
Pl most sem érzem egész nap hogy vizes lenne, esetleg nedves, de még annak sem nevezném, viszont ma nagy mennyiségű folyásom sincs.
Gondolom ha a magzatvíz lenne, reggelre is vizes lenne a betét, nem csak nappal. Meg érezném minden nap, és gyakran, nem úgy hogy néha reggel, néha délután nedves.
Csak megijesztett hogy megesik, hogy napközben is vizesebb a betét, és igen ekkortól gyakran használlom a wc papírt, hogy berakom és figyelek. De áttázni nem szok. Van hogy egyántalán egész nap nem is nedves, de előfordult hogy vizesebb volt, nem annyira mintha ráengednénk vizet, de úgy az egész nedves volt érezhetően. De ez ritkán fordult elő.
Jajjj ostorozom magam amiért pont erre felejtettem el rákérdezni.
De természetesen ha ezek rosszabodnának, bemegyek minden képp, nem reszkíroznék.
Csak most úgy vagyok vele hogy egész nap szinte semmi, akkor reméllem nincs baj, ha baj lenne egész nap fennt állna ez a dolog. Gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!