31 hetes kismama vagyok, második hete úszok a izzadtságtól éjjelente. Más is van így? Mitől van ez? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Már ezért nem tudok aludni ,mert ver a víz,melegem van,állandóan hálóinget kell cserélnem éjjel,legalább 3-4x minimum.Ha viszont kitakarózok megfázik a hátam ( meg is fázott,hőm is volt miatta és levegőt sem kaptam,azt hittem tüdőgyulladás)
Mit lehet ezzel az izzadással kezdeni?
Én szülés után voltam így. Több nap egymás után leizzadtam, kivert a víz, majd pedig hajnalban fáztam. Még a kórházban kezdődött, de nem tulajdonítottam akkor neki nagy jelentőséget, mert elég meleg volt egyébként is a szobákban, de ez otthon is folytatódott, így megemlítettem a háziorvosomnak.
A háziorvosom egyből kért vizeletvizsgálatot és egy gyulladás okozta nálam, amire kaptam megfelelő gyógyszert és helyrejöttem.
De más is okozhatja természetesen, nem ártana kivizsgáltatni, mert lehet hogy semmi gond, de lehet hogy valamilyen gyulladás vagy betegség.
29hetes vagyok ugyanez a gondom. ma voltam védönöknél vizeletvizsgalat negativ volt.
én nem tulajdonitottam eddig neki nagy figyelmet azthittem csak meleg van idebe.
De szo szerint csavarni lehet a polomat. ha nem mulik akkor megemlitem én is. cukrom rendben van elvileg.
A cukrom nem volt jó,diétán vagyok és mérem magamnak minden evés után,teljesen rendben van az érték! Kedden megyek dokihoz,csütörtökön cukorgondozóba,megemlítem mindenhol.
Remélem csak simán meleg van kint is és így bent is.
Nekem is nagyon melegem van egész terhesség alatt, pedig előtte inkább fázós voltam.
Sokszor arra kelek, hogy kitakaróztam, mert olyan melegem van.
Szerintem hormonok.
Okozhatja a cukor is, de a hormonális hatásra is lehet.
Ha rendben van a cukrod, akkor inkább a hormonok miatt van.
Én is így vagyok, kb a 25. hét óta, mondtam dokinak, védőnőnek, mindenki azt mondta, hogy normális, és ne aggódjak miatta.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!