Ha vizes a betétem, és tudni akarom pisi/izzadtság/folyás e vagy magzatvíz, és a lakmusz papír 7pht mutat, honnan tudom hogy magzatvíz e vagy vizelet?
Mivel a vizelet phja is hasonlít a magzatvízéhez, magzatvízé 8 ha jól tudom, ugyanakkor a vizelet is lehet annyi, akkor honnan tudom hogy melyik az?
Gondoltam az illatra, hogy megszagolom, de nem mindig érezni pisi szagot kifejezetten.
És ha vizelet szivárgás vagy folyás van fél órán belül rajta akkor mi? Mert nem szentírás, hogy fél órán belül pisi után, csak magzatvíztől lehet nedves a papírzsepi, nem?
Én úgy olvastam, hogy fél órán belül ha csak nedves lesz, akkor nem magzatvíz, ha áttázik, akkor az.
De ez is olyan hogy biztos nem lehetek benne.
Ma voltam dokinál, de elfelejtettem megemlíteni neki hogy már 1-2 hete van hogy vizesebb a betét, de nagyon izzadós is vagyok.
Ha drasztikusan kevesebb lett volna a magzatvíz, észre kell hogy vegye, ugye?
De viszont ha újratermelődik?
Egyébként zárt volt a méhszájam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!