Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is vagytok úgy többször h...

Ti is vagytok úgy többször h büdi izzadtság szagúnak érzed magad? De csak te érzed más nem.

Figyelt kérdés
Én pár hete folyton így vagyok és nagyon idegesít :( de a férjem azt mondja nem is igaz!Nem érezni semmit! Vagy ez csak a hormon miatt lehet? Amúgy is állandóan szagokat érzek pff. 18+6 km
2012. aug. 2. 13:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, könnyen lehet, mert a terhesség alatt megváltozott hormonok miatt megváltozik a szagod, nem feltétlen büdösebb, de más - és ez a férjenke nem feltünü, ellentétben veled.
2012. aug. 2. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is küzdök ezzel, de az én férjem is így nyilatkozik. Azért én többször zuhanyzom most ebben a melgben, de ömlik rólam a víz! Utálom. Ami még kellemetlen, hogy ott lent is így érzem, hogy nagyon beizzad vagy nemtudom és idegesít a ˇ"szaga" (már bocsánat!), pedig nincs fertőzésem, és csak azóta van ez mióta terhes vagyok. 24hkm
2012. aug. 2. 13:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is 2 zuhi naponta min :)! Dettó mint te kedves 2...nekem is terhesség óta van ez.. Az első terhességemnél nem emlékszem ilyenre pedig baromi hőség volt akkor is ráadásul nyáron szültem..
2012. aug. 2. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Én már sírtam is miatta, hogy hiába zuhizok, egy óra múlva büdös vagyok. De olyan más büdös, én csak "tejszag"-nak hívom, engem valahogy arra emlékeztet :D

a párom nekem is mondja, hogy nem is vagyok büdi, én nem hiszek neki :)

2012. aug. 2. 13:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Én férjem is mindig mondja h mit szagolgatod magad állandóan :)! Akkor tuti csak magunkon érezzük!
2012. aug. 2. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, ezt már én is észrevettem többször magamon, de érdekes, hogy csak hullámokban jönnek. Volt, hogy a 38 fokban nem éreztem, de máskor a 28-ban igen.

És én azt vettem észre, hogy valóban hiába szagolgatom a hónom alatt, nem úgy vagyok büdi, mert az nem büdi, és még az olyan izzadásgátlók is beváltak most, amik korábban nem (nekem csak a fújós rexona vált be, de most a stiftek is használnak) hanem valahol a mellkasomnál, mellem alól, nyakamtól vagy nem is tudom honnan jön ez a büdi szag, amit mások valóban nem éreznek. (vagy legalábbis nem mondják) Mondjuk anyukám nagyon allergiás az ilyen szagokra, ő még akkor is megérzi, ha tényleg nem érződik, és ő is mondta, hogy nem érzi rajtam. Pedig pont vele voltam egyik ilyen nap egy bababoltba, és olyan cikinek éreztem magam... de ezek szerint csak magunkon érezzük....

2012. aug. 2. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
én az elsőnél büdösebb voltam, mint most. akkor lányt vártam, most meg fiút
2012. aug. 2. 14:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Én is fújós Rexonat használok de vhogy akkor is érzem :(!El sem indulok vhová már rosszul vok magamtól néha!És arra gondolok vajon érzik?
2012. aug. 2. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:

igen a hormonok teszik az tuti, én egyébként is izzadós vagyok de ez a terhesség még jobban kihozza belőlem

főleg ott lenn vannak gondjaim, lezuhanyozok és 10 perc múlva már olyan szagom van mint a döglött halnak..

pedig nincs fertőzésem..

hát ez ezzel jár ezek szerint..

26 hetes kismama

2012. aug. 2. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Én pedig már azt hittem velem van a baj... Ugyanilyen problémáim vannak. Csak én azt gondoltam, hogy ez eddig is így lehetett, csak én nem éreztem ennyire, mert hogy most ugye intenzívebben érzem a szagokat. :/ Úgy szégyelltem magam. De mindentől függetlenül nagyon kellemetlen ez így is...
2012. aug. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!