Ti is vagytok úgy többször h büdi izzadtság szagúnak érzed magad? De csak te érzed más nem.
Én már sírtam is miatta, hogy hiába zuhizok, egy óra múlva büdös vagyok. De olyan más büdös, én csak "tejszag"-nak hívom, engem valahogy arra emlékeztet :D
a párom nekem is mondja, hogy nem is vagyok büdi, én nem hiszek neki :)
Igen, ezt már én is észrevettem többször magamon, de érdekes, hogy csak hullámokban jönnek. Volt, hogy a 38 fokban nem éreztem, de máskor a 28-ban igen.
És én azt vettem észre, hogy valóban hiába szagolgatom a hónom alatt, nem úgy vagyok büdi, mert az nem büdi, és még az olyan izzadásgátlók is beváltak most, amik korábban nem (nekem csak a fújós rexona vált be, de most a stiftek is használnak) hanem valahol a mellkasomnál, mellem alól, nyakamtól vagy nem is tudom honnan jön ez a büdi szag, amit mások valóban nem éreznek. (vagy legalábbis nem mondják) Mondjuk anyukám nagyon allergiás az ilyen szagokra, ő még akkor is megérzi, ha tényleg nem érződik, és ő is mondta, hogy nem érzi rajtam. Pedig pont vele voltam egyik ilyen nap egy bababoltba, és olyan cikinek éreztem magam... de ezek szerint csak magunkon érezzük....
igen a hormonok teszik az tuti, én egyébként is izzadós vagyok de ez a terhesség még jobban kihozza belőlem
főleg ott lenn vannak gondjaim, lezuhanyozok és 10 perc múlva már olyan szagom van mint a döglött halnak..
pedig nincs fertőzésem..
hát ez ezzel jár ezek szerint..
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!