Teljesen lent van a méhszáj, pozirív a tesztem, napok óta görcsölök, mi lehet ez?
Sziasztok. Vasárnap kellett volna megjönnie a havimnak, de nem jött meg, helyette lett eg, pozitív tesztem.
Ezt megelőzően 2 héttel vettem be egy esemény utáni tabit, ami vélhetően nem használt. Viszont vasárnap, mikor elindultam tesztet venni, mivel görcsöltem is, megnéztem, hogy merre van a méhszájam. Hát éppen csak benyúltam és ott volt, ezértteljesen biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, ezért még betétet is raktam be. De végül nem jött meg, pozitív lett a tesztem, de nem értem. Akkor miértgörcsöl a hasam? Miért van lent a méhszájam?
Voltam már várandós, 2szer is, és soha nem tapasztaltam ilyet.
Tudom, doki, de még semmit nem látna, hiszen 4 hetes vagyok +-pár nap.
Jah.. csak hogy az első kettőnél nem egy esemény utáni tabi után lett pozitív a tesztem 🤷🏻♀️
Biológiailag, ha valaki terhes, nem lehet lent a méhszáj...
Mindig innen tudtam, hogy aznap megjön, és ha mentem messzebbre, akkor betettem a betétet, hogy ne ázzak át. Ahogy most is, csak már nem jött meg....
A méhszáj helyzete nincs kőbe vésve, mikor hol kell lennie.
Ha van egy pozitív teszted, akkor terhes vagy. A görcsölés jellemző a terhesség elején, főleg az esedékes menzesz környékén.
Nem vetettem el az első kettőt. Tervezett babák voltak. Mostmeg védekeztünk, baleset lett, gyorsan bogyó és mégis terhes vagyok.
Nem bánnám, ha magától menne el, mert így nagyon nehéz :( 3 gyerekhez pénz is kell. Most lenne, de mi lesz később?
Ajj, úgy utálom az életet ilyenkor, hogy mindig velem baszik ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!