Ciki, de ti milyen fura változásokat fedeztetek fel a
testeteken?
Mindezek mellett szőrösödés
A szemérem testemet lufipuncinak hívtam
Arcom letisztult, karom kipattogott
Első terhessèg alatt volt csalánkiütésem
2020. máj. 18. 11:45
Frontérzékeny lettem, semmi más. 😊
2020. máj. 18. 11:58
A hónaljom színe szinte fekete lett, hiába lett gyantázva, egész nyáron nem mertem ujjatlant felvenni :D
Sötét, parizel méretű bimbóudvar.
Cserébe hajam dús és kevésbé zsíros lett, bőröm gyönyörűen letisztult.
2020. máj. 18. 11:58
Hatalmas, sötét mellbimbók, a lábaimról eltűnt a szőr, cserébe kiszőrösödött a hasam. 75A mellméretből 80D lett 1 hónap alatt. A hajam és a bőröm zsíros lett és pattanásos, és nagyon gyorsan kezdett el nőni a hajam, 9 hónap alatt kb 15 centit.
2020. máj. 18. 12:05
Én viszont rettenetesen kipattogtam.
Megnőtt mellek, mivel nekem alapból viszonylag kicsik, így rettenetesen fura, ahogy himbálózik... igazából nem annyira tetszik, mert közben fáj is :D
Nekem sokkal kevesebb szőrszálam lett. Hajam nem hullik szinte egyáltalán, viszont sprőd lett és száraz, elég csúnya.
A mellbimbókon látom a "kimenetet" :D eddig nem láttam, de a 15. hét környékén megjelent, annyira fura.
2020. máj. 18. 12:47
A bőröm soha nem volt olyan szép mint terhesség alatt, de szerencsére 5 hónappal szülés után is még ilyen, nem jött ki rajta semmi. Több babahaj. KB ennyi.
2020. máj. 18. 13:57
Májfoltok, borzasztó. Egy folt a homlokomon, kettő az arcomon, és a szám fölött az orrom alatt, amivrl úgy nézek ki mintha bajszom lenne. Az elején pattanásos volt a hátam, a hajam gyorsabban nőtt és nem hullott. A sok hízástól striás lettem combban, derékban, ill. a mellemen, a hasamon nem.
2020. máj. 18. 14:29
Ugyanezek voltak nekem is.
2020. máj. 18. 17:05
9/14 A kérdező kommentje:
Ejha, köszi a sok választ. Nem semmi változáson megyünk/mentünk keresztül azért.. Igen, a melleim nekem is min 1 kosármérettel nőttek és még csak 14 hetes vagyok, messze a vége. Striákra valaki használt bi oilt? Én azzal kenegetem a hasam, melleim, belső combom.
Kenegetheted, de genetika, hogy lesz e striad vagy nem. Viszont a bőrviszketés és a szárazság ellen kituno ez az olaj.
2020. máj. 18. 23:59
Kapcsolódó kérdések: