Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párotok hogyan élte meg a...

A párotok hogyan élte meg a terhességgel járó változásokat?

Figyelt kérdés

Első babásak vagyunk, igazság szerint a férjemnél hamarabb előjött a gyerek utáni vágy, én később értem oda lelkileg. Most 19 hetes kismama vagyok. Nagyon segítőkész, vigyáz rám, szóval tényleg amolyan gondos apuka. De néha van egy-egy megjegyzés, amiből rájövök, hogy mennyire meglepődik a dolgokon. Például mindig nagyon sovány voltam és amikor picit hirtelenebb nőni kezdett a hasam pár pillanatig lesokkolt, hogy mekkora pocak lett! És hogy ha majd lesz második baba, akkor is "ekkora leszek"? Mondom: még nagyobb is. :) Vagy a mellem elkezdett eresedni és hát lesokkolt a látványtól. Két számot nőtt is, azelőtt szó szerint alig volt valami. De a férjem valamelyik nap említette, hogy hiányzik az eredeti kisebb változat :) Néhány elejtett szó, de kiderül belőle, hogy egy - a helyzettel nem megszokott - férfinak milyen furcsa változások történnek.

A ti párotok hogyan élte meg testi változások terén az első terhességet?

2016. szept. 1. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Szarul.. Ahogy meg tudta hogy még is sikerült nem akarta a babát.. Aztán eltelt néhány hét.. Örült neki

..most hol akarja hol nem.. A kapcsolatunk teljesen tönkre ment.. Örökbe adás lesz.. Mert ez így nem megs. Első baba de az utolsó is.. Januárban születik meg. És remélhetőleg jó családhoz kerül..

2016. szept. 1. 10:01
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekem szerette azt mondta el tudna viselni meg egy darabig ha terhes lennek. Mondjuk nekem nem volt rosszulletem, hangulatingadozasom semmi. Csak abbol tudtuk hogy terhes vagyok hogy nott a hasam.

1es. Azert adod orokbe mert nem kell neki a baba? De neked kellett elotte? Hanyadikara vagy kiirva?

2016. szept. 1. 10:16
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavarták a testi változások, alig várta, hogy egyre nagyobb pocakom legyen és érezze/lássa a baba mozgását. Nyilván férfiemberből van, szóval néhány dolog meglepte (mondjuk engem is, hogy már félidő környékén megjelent az előtej :)), de semmi nem okozott problémát.
2016. szept. 1. 10:20
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk sem gond, sőt igazán nem is látom, hogy meglepődne úgy igazán. Talán az első és egyetlen ilyen az volt, hogy még a szeméremtest is változik, sötétebb a színe, mint volt.

A nagyobb cicik tetszenek neki, én most inkább azon aggódok, mi lesz utána... A pocakom is szereti puszilgatni, mindig nézegeti, mennyit nőtt, összehasonlítgatja a pár hetes fényképekkel.

Neki első baba, nekem a harmadik (elváltam), úgyhogy én annyira már nem aggódok ilyeneken. Két terhesség és szoptatás már "megtette a magáét", de alapvetően nagy változást nem okozott a csíkokon kívül. Szerintem most még kevesebb lesz a különbség a szülés és a szoptatás után.

Ha eddig így el tudta fogadni a testemet, akkor menni fog most is. :)

2016. szept. 1. 10:29
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk fordítva van.én vagyok teljesen kiakadva hogy nagy a hasam és eresek a szép a cicijeim meg folyton mondom neki hogy nem érzem magam vonzónak.ő minden nap tratja bennem a lelket mondogatja hogy fogadjam el hisz állapotos vagyok és így is gyönyörű.kicsit várom már hogy túl legyek a szülésen hogy vissza kapjam a régi testem.
2016. szept. 1. 11:01
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavarta, és én is mindig büszkén mutogattam, hogy nézd milyen hatalmas a pocakom! Imádtam :D
2016. szept. 1. 11:39
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Mikor kiderült én sokkot kaptam, ő nyugtatott, örült nagyon. Szóval majdnem hogy fordítva történt mint általában szokott. Ráadásul én sokkal elégedetlenebb vagyok a testemmel pedig csak 2-3 kg híztam, de neki mintha jobban tetszenék kicsit kerekebben, mindig csak dicsér :)
2016. szept. 1. 11:43
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

Ő nagyon örült neki mikor megtudta. Utána mondta, h a hangulatingadozásaim néha az idegeire megy, amiből én nem sokat vettem észre. Azóta meg, h megnőtt a pocak, imádja és minden nap elmondja, h mennyire szeret minket. Amikor munkából hazaérek az első, h átölel és megsimogatja a pocakot is. Este úgy alszik el, h a keze a mozgolódó Babszemen van, reggel pedig megsimogat minket és puszi. Szerinte nagyon szép kismama vagyok és mindenki előtt büszke is ránk :)

Emellett nagyon vigyáz ránk, semmit nem emelhetünk, ha kell valami segít. Jön dokihoz velünk, mindig.

Azt hiszem ennél több senkinek sem kellene :)

Én imádok várandós lenni :) A maga terheivel együtt (diéta, kiütések, növekvő poc, húzódó bőr, eresedés még minimális).

Üdv,

25hkm

2016. szept. 1. 11:49
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

Mi is első babásak vagyunk.

Az én párom még jobban odafigyel rám, mindig hoz nekem sok gyümölcsöt és gyümölcs levet. Nekem ez nagyon jól esik.

Amielőtt megy munkába akkor mindig ad a pocakomra is puszit.

Néha szokott tenni vicces megjegyzéseket, hogy már nem fér el tőlem az ágyon. Nem mintha olyan nagy lennék, csak hülyéskedik.

Néha ráteszi a pocakomra a kezét amikor elalszunk.

21+4 hkm

2016. szept. 1. 12:39
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Az én férjem már-már túlzásba imádja és kíván így is... Nekem most a béka s*gge alatt van a libidóm, őt meg nem lehet lelőni! Közöttünk néha ezért van feszültség. Elég hülye helyzet. Amúgy meg folyton dicsér kb, de mondjuk ő elötte is ilyen bókolós típus volt. Viszont a hangulatingadozásaimat ellg nehezen viseli! Hát mit ne mondjak, én is nehezen viselem! :D
2016. szept. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!