Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párotok hogyan élte meg a...

A párotok hogyan élte meg a terhességgel járó változásokat?

Figyelt kérdés

Első babásak vagyunk, igazság szerint a férjemnél hamarabb előjött a gyerek utáni vágy, én később értem oda lelkileg. Most 19 hetes kismama vagyok. Nagyon segítőkész, vigyáz rám, szóval tényleg amolyan gondos apuka. De néha van egy-egy megjegyzés, amiből rájövök, hogy mennyire meglepődik a dolgokon. Például mindig nagyon sovány voltam és amikor picit hirtelenebb nőni kezdett a hasam pár pillanatig lesokkolt, hogy mekkora pocak lett! És hogy ha majd lesz második baba, akkor is "ekkora leszek"? Mondom: még nagyobb is. :) Vagy a mellem elkezdett eresedni és hát lesokkolt a látványtól. Két számot nőtt is, azelőtt szó szerint alig volt valami. De a férjem valamelyik nap említette, hogy hiányzik az eredeti kisebb változat :) Néhány elejtett szó, de kiderül belőle, hogy egy - a helyzettel nem megszokott - férfinak milyen furcsa változások történnek.

A ti párotok hogyan élte meg testi változások terén az első terhességet?

2016. szept. 1. 09:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy nézek ki mintha lenyeltem volna egy labdát! :D 36 hetes vagyok 4,5 kilóval vagyok több, mint kezdéskor, alapjáraton is vékony vagyok. Második baba, az elsőnél is 6 kiló jött fel, nyoma nem maradt. A hasam újra lapos volt, striák nincsenek.A szoptatás némileg nyomott hagyott rajta (terhesség alatt mitől ereszkedik meg a mell?), nyilván most a második után nem lesz jobb a helyzet.Ez csak engem zavar őt nem, viszont én bő 1 év múlva felvarratásra megyek, mert több babát nem tervezünk...
2016. szept. 1. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagált sehogy (mondjuk én szinte csak a hasamra híztam).

Néha mondta h milyen szép nagy a pocim és ennyi.

2016. szept. 8. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:

2 hónap ismeretség után hoztuk össze a babánkat, így nem volt ideje "megszokni" a régi testem, a változások szinte rögtön jöttek.

őt pl. elbűvöli a hasam, meg a nagyobb cicik, alig tudom kielégíteni. átölel, és készen van:) ugyan a klasszikus szex már nem működik (39+4 vagyok), de naponta 1-2 alkalommal biztosan együtt vagyunk, más módon.

eddig csak pozitív megjegyzéseket kaptam tőle.

2016. szept. 8. 11:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki 2 hónap ismeretség után lett terhes :D Amúgy a testi változások semmilyen negatív hatással nem voltak. A hangulatingadozások annál inkább.

11 napos a babánk

2016. szept. 8. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt mondja jobban szeret mint előtte,ha hazajön munkából ha elmegy munkába megsimogatja a pocim,imádja nézni,érezni ahogy mozog a baba benn,este mindig mondja h jóéjt pici pocaklakom,mondjuk engem zavar,h totál csíkos lett a hasam,őt nem zavarja,mivel leszállt a hasam úgy megyek néha mint egy pingvin,ezert úgy hív engem h pingvi,orvoshoz elkísér,jobbban odafigyel, nem enged cipekedni,meg könnyít se vihetek,38+5 hkm
2016. szept. 8. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szerencsés vagyok mert a férjem nem csinál különösebb gondot a változások miatt. Örül a babának, tudja h ez azzal jár h változok, híztam is, a cicim is változott, de nem zavarja.
2016. szept. 8. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!