Félek a terhességtől. Mit tanácsolnátok?
Sokáig nem szerettem volna babát, úgy voltam vele, hogy majd egyszer.
Aztán megismerkedtem a jelenlegi párommal. Összeköltöztünk, megkérte a kezem és augusztusban lesz az esküvőnk. Vele el tudtam képzelni a családot. Úgy éreztem, hogy megértük rá.
Most pedig, amikor 2 napja kiderült, hogy babát várunk, pánikolok. Félek és tartok tőle. Nem tudok konkrét dolgot mondani, amitől félek. Összességében félek.
Ez normális? Elmúlik majd? Mi bajom?
Legyen igazatok! ☺️
3-as, ezen már én is gondolkodtam. Hasonló a felállás nálunk is, csak két kutyával éljük az életünket. Szoktunk is viccelődni a párommal, hogy hogy férünk majd el a kocsiban, ha lesz egy baba is jó sok baba cuccal és kutya cuccal, ha felkerekedünk.. 😂 eddig nevettem, most már csak mosolygok rajta.
4-es, felfogtam a tényt, de hihetetlen számomra az egész, hogy bennem egy icipici ember növekszik. Szerintem nem csak most fogok pánikolni, hanem amikor a kezemben is tartom majd... legalább te még nyugodt vagy. 😁
Na, próbálná meg nekem valaki azt mondani, hogy akkor a kutyákat száműzzem. Biztos, hogy nem!
Nem ölebek, de a családunk részei. Kinti benti kutyák, akikkel kirándulni járunk és nyaralni. Úgy találtuk mindkettőt egy erdő szélén.. szívem nem lenne őket elhagyni. Amikor én pici voltam, nálunk két Rottweiler volt és soha semmi bajom nem volt. Sőt, beléjük kapaszkodva kezdtem el járni. Ehhez kellettek ők is és a szüleim is, hogy ilyen legyen a kapcsolatunk. Én ugyanezt szeretném a mi családunkban is.
Amúgy rettentően félek, sokszor eszembe jut, hogy valóban ezt akartam-e.. hogy ráértünk volna és úristen, nem hiszem el.. úgy szeretnék rózsaszín ködös kismama lenni, de nekem ez nem megy jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!