Van még itt olyan akinek nem úgy sikerült a babavárás, ahogy szerette volna?
Tesómék 2 éve küzdenek a babáért, januarban végre osszejott nekik, de 7,5 hetesen elvetelt. Én másnap teszteltem pozitivat.
Azóta én 14 hetes vagyok, de én sem tudom élvezni, miközben latom a kuzdesuket meg vergodesuket honaprol honapra,
főleg, hogy a koronavirus miatt leallt minden meddőségi kezeles.
Gyakorlatilag 0-24-ben rajtuk jár az agyam, mert egyebkent bevon mindenbe, sokszor tőlem kér tanácsot.
Én sem lebegek rózsaszín ködben. Alapból egy vetélés után sikerült ismét teherbe esnem, ezért sokat aggódtam, hogy minden rendben menjen.
Jó lett volna a családdal, barátnőkkel együtt megélni a terhességet. Kihasználni a kettesben töltött időt a férjemmel pl.étterembe, kirándulni járni. Élvezni a jó időt, szülésfelkészítőre járni stb..De jött ez a vírus és be lettünk zárva. Nem könnyű nem befordulni az ingerszegénység miatt.
Nekem amik segítettek a légzőgyakorlatok. Egy kismama jógás könyvből néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!