Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még itt olyan akinek nem...

Van még itt olyan akinek nem úgy sikerült a babavárás, ahogy szerette volna?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az élet nem habos torta és mindig vannak gondok, de sokkal boldogabbnak hittem ezt az időszakot. Miután kiderült, hogy terhes vagyok párom apukája szinte azonnal nagyon beteg lett szóval ez beárnyékolja a napjainkat, gyakorlatilag minden nap nagyon nehéz. Próbálok boldog lenni hogy végre szülők leszünk, de a egyszerűen nem tudom úgy élvezni a babavárást mint szeretném :(

2020. máj. 14. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Én is babát várok, összeteszem a két kezem hogy nálunk semmi nem történt.🙏
2020. máj. 14. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Beszelgess a babadnak, hidd el az segit rahangolodni :) tudom hulyen nez ki a hasadnak beszelni, de mikor mar elered a 7. Honapot es a baba hozza van szokva a simogatasodhoz es a hangodhoz,olyan helyesen vissza tud reagalni a mozgassal, annal nagyobb orom nem is kell. Beszelgess neki, nezegess neveket, olvasgass a baba fejlodeserol. Tarts ilyen babas orakat minden nap :)
2020. máj. 14. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Tesómék 2 éve küzdenek a babáért, januarban végre osszejott nekik, de 7,5 hetesen elvetelt. Én másnap teszteltem pozitivat.

Azóta én 14 hetes vagyok, de én sem tudom élvezni, miközben latom a kuzdesuket meg vergodesuket honaprol honapra,

főleg, hogy a koronavirus miatt leallt minden meddőségi kezeles.

Gyakorlatilag 0-24-ben rajtuk jár az agyam, mert egyebkent bevon mindenbe, sokszor tőlem kér tanácsot.

2020. máj. 15. 02:08
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Előző terhessegemet sem tudtam egyébként élvezni, tobb okbol kifolyolag. Kb. a 20-28. hetig volt minden ok, de elotte meg utana is volt tobb dolog is, ami miatt allandoan aggodasban eltem.
2020. máj. 15. 02:13
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Én sem lebegek rózsaszín ködben. Alapból egy vetélés után sikerült ismét teherbe esnem, ezért sokat aggódtam, hogy minden rendben menjen.

Jó lett volna a családdal, barátnőkkel együtt megélni a terhességet. Kihasználni a kettesben töltött időt a férjemmel pl.étterembe, kirándulni járni. Élvezni a jó időt, szülésfelkészítőre járni stb..De jött ez a vírus és be lettünk zárva. Nem könnyű nem befordulni az ingerszegénység miatt.

Nekem amik segítettek a légzőgyakorlatok. Egy kismama jógás könyvből néztem ki.

2020. máj. 15. 06:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Második terhességem végén járok (hálisten). Az elsőnél kb mindenki hülyének nézett, hogy mi az, hogy nem vagyok 3 méterrel a felhők fölött. A másodiknál eldöntöttem, hogy na majd most élvezni fogom a terhességet... aha. Mondanom sem kell nem jött össze. Számomra a várandósság egy szükséges dolog a gyermekeimhez. A fiam (és hamarosan a testvére is) mindent megér, miattuk gondolkodás nélkül végigcsinálnám újra, de ne kérje senki, hogy élvezzem.
2020. máj. 15. 06:53
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Tavaly év végén 3 hónapon belül elvesztettem a gyermekeimet és az apukámat. Sokszor nagyon nehéz...sokat gondolok rájuk...nagyon hiányoznak. 13 hkm
2020. máj. 15. 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a 2. várandósságom. Az első komplikált volt,azért nem tudtam élvezni. 14 hónapos most a kislányunk. Nem mostanra terveztük a babát védekezés mellett fogant meg,de nagyon boldogok vagyunk,hogy jött és szeretettel várjuk. Viszont anyósom haldoklik...bent van a kórházban az intenzíven és el sem tudjuk neki mondani. Egyetlen rokona a páromnak,már senki sem él a családjából csak ő. Augusztusban házasodnánk lehet,hogy ott sem tud lenni és ez nagyon szomorú,mert nekem az egész családom ott lesz. Emellett nagyon sokat hányok, vérszegény, vashiányos vagyok és el kell látnom a gyereket és a háztartást, miközben építkezünk és a párom folyamatosan kint van az udvaron és csinálja. Konkrétan többet dolgozik,mint amikor munkába járt,de tudom,hogy értünk csinálja,hogy a kisbabának is legyen külön szobája,ha megszületik. Állataink vannak, kutyák, macskák, tyúk,kacsa,ló. Eddig a férjem rendezte őket, főleg a haszonállatokat,de most az is rám terhelődik,mert szeretne minél hamarabb készen lenni az idő meg szorít.Amíg itthon volt anyósom addig ő ápolta,pelenkázta,fürdette, etette. 0-24-es ápolásra szorult,így nem tudta csinálni a házunkat, így próbálja bepótolni. Márciusban jött ki az intenzívről és ugye már megint bent van,de most már nem biztos, hogy kijön.:( Családi életünk kb. nulla,de tudom, hogy ez csak egy átmeneti állapot és próbálom pozitívan nézni a dolgokat.
2020. máj. 15. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Masodik terhessegem 27.heteben bejelentette a ferjem h csal 7honapja es 3het alatt szet is koltoztunk. Hazakoltoztem a szuleimhez egy 2evessel, uj orvos, uj ovi, uj lakoter kialakitasa,valoperes ugyveddel es pszichologussal targyalas kovetkezett es versenyfutas az idovel hogy szulesig minden el legyen intezve. Anyameknal nagymamam haldoklott, emiatt anya nyugtaton elt, apa mar regebb ota ivott. A ferjem vitte lathatasra a baratnojet is az anyjahoz, tehat a 2 evesem az uj csajrol aradozott amikor hazajott lathatasrol, en pedig igyekeztem nem idegeskedni hogy nehogy hamarabb jojjon a baba. Egyedul szultem...
2020. máj. 15. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Sok erőt kívánok nektek!!! <3
2020. máj. 15. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!