Hiába próbálkozunk, nem sikerül, mi a teendő?
Párommal már 4 hónapja nem védekezünk, mert kisgyereket szeretnénk.
Viszont még most se látjuk, hogy két csík jelenne meg a teszten.
Havonta kb. 4x próbálkozunk :)
Milyen orvoshoz, hova mehetnénk el, hátha van valami baj a háttérben?
Pl.: a női tagnál amióta évek óta be lett fejezve a tablettás fogamzásgátlás (évek) és óvszer volt használva, a menst. nagyon össze-vissza jelentkezik, nagyon különböző erősséggel. Esetleg ez valami hormonális dolog lehet?
Pl.: a férfi tagnál lehet túl forró a zacsi, de ki tudja. :)
Köszönjük!
Havonta 4 alkalom kevés (kivéve, ha biztosan tudod, hogy mikor van ovulációd és akkor csináljátok).
Nőgyógyásznál kezdjetek.
Havonta négy szex?!
"...férfi tagnál lehet túl forró a zacsi, de ki tudja."
Mi van?!
Egy év a minimum kivárási idő, mielőtt bárkit meddőséggel diagnosztizálnának.
Várjatok még és próbálkozzatok sűrűbben.
Miért nem engeditek el görcsösen ezt? Szerelmeskedjetek, soha nem is ertettem, valaki minek számolja ki, hogy mikor van ovuja meg nézi a hőjét... Én nem védekeztem, nem paráztam ra, kb gyógyszer abbahagyása után fél- 1 év (kb, de nem pontosan annyi!) Múlva babát vártam...
Fogadjunk, ha most neki állnék, hogy na jöjjön a következő csak szenvedés lenne, semmi öröm a párommal...
4. hónapban még nincs semmi teendő azon kívül, hogy rendszeresen szexeltek.Nem havi 4 alkalommal, mert az épp úgy rontja az esélyeiteket ,mintha napi 3-4 menetet letolnátok.Olvass kicsit utána.
30 alatt 1 év sikertelen próbálkozás után jó ha orvoshoz mentek.
35 felett fél év után.
Te menj el egy teljes hormonpanel ellenőrzesre a menstruációf 3-5. napján,majd a 21-23.naoon. Jobban jársz,ha automatikusan magánlaborba mész, ha nem évek óta vagytok sikertelenek komolyan sem fognak venni benneteket.
Havi 4 alkalom marhára kevés. Akkor talán elég lenne,ha be tudnád lőni az ovulációdat pontosan. Erre használhatnál tesztet.
Az,hogy a párodnak meleg a herezacsija nagy valószínűséggel a nagyon gyakori herevisszér okozza, mindig a bal oldali golyón érzékelhető. Nem ártalmas, viszont a folyamatosan melegebb közeg át a spermiumképzesnek. Nem ártana ellenőriztetni urológussal,a minőséget andrológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!