Ha hormon problémáim vannam, de idővel gyereket szeretnék, akkor mi a teendő?
Nem igazán értem a kérdést. Írod is, hogy hormonvizsgálat. Az a fő. Aztán ha az megvan, abból lehet látni merre tovább a kezeléssel.
De ha tudod hogy hormonproblémád van, miért nem foglalkozol vele? Nem csak akkor kell ezt kezelni, ha valaki gyereket akar, sőt, mire oda kerülsz hogy akarsz, rendbe lennél hormonálisan. Ezeknek a dolgoknak a helyrehozása nem egy hét hónap, hanem akár évek.
Ha tudod hogy vannak hormon eltéréseid, akkor miért szedsz fogamzásgátlót?
Egy hatalmas pofont adsz ezzel a sz.arnak, már bocsánat.
5-os voltam, "Fogamzásgátlón vagyok több éve", ez nekem azt jelenti, most is... na mindegy.
Nekem is adtak amugy meg kb 17 eves koromban fog.gatlot arra, hogy rendszertelen volt a ciklusom, de az csak a tunetet szunteti meg, a problemat nem, szoval nem tartom jo megoldasnak. Sok sikert a kivizsgalasokhoz!
Nekem is fogamzásgátlóval akarta a nődoki 17 éves koromban kezelni a meg nem jövő menstruációmat. Szerintem minden második doki ilyen, én ezt nem is értem, de komolyan. Amíg nem olvastam eleget a témában addig én is szedtem, de aztán leraktam, hiába nem akarok még gyereket, a fogamzásgátló nem kezelés, nem gyógyszer, csak elnyomja a tüneteket.
"Először kaptam Cyclo-proginova nevű tablettát, majd a fogamzásgátlót, nem én kértem"
Nagyon jó példa a te eseted is arra, hogy nem kell mindig az orvosnak hinni, nem kellene mindent kétpofára enni, amit adnak a te kerésed nélkül.
Tényleg kezeltesd magad, mert évek lehetnek mire helyre jössz. Időt spórolsz, ha nem akkor kezdesz el kapálózni ha már vágysz majd egy gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!