Akik több évig (minimum 2) vártak az első babára, és végül sikerült, leírnátok a történeteteket bíztatásképpen?
Hány évesen kezdtetek próbálkozni?
Mennyi idő után sikerült?
Kiderült-e a sikertelenség oka?
Milyen kezelésen vettetek részt, vagy min változtattatok a korábbi életmódotokhoz képest a siker érdekében?
Én nem, de a barátnőm 10 évet várt az első babára , endometriózisa van. Viszont , nekem is endometriózisom és az enyém súlyosabb fokú (4. es stadium, 5 műtét ) és három hónap alatt spontán teherbe estem.
Végül a barátnőmnek Inszeminációval lett azóta kettő fia.
Pont 2 évet (2 év, 2 hónap, 10 nap :)) vártunk a pozitív tesztre. 26 éves voltam, amikor belevágtunk. PCOS állt a háttérben elsősorban de egyéb autoimmun betegség is volt, ami bezavarhatott.
Clostilbegyt lett a csodaszer. Bár a csoda egyszeri volt, 8 év alatt sem sikerült rekonstruálni :/
Mi 2 évig csak laborokra jártunk, meg kezelésre, és csak utána próbálkoztunk, mert nagyon magas volt a vetélés esélye. Inzulinrezisztencia, PCOS, magas tesztoszteron, magas prolaktin, alacsony progeszteron, és még pajzsmirigy problémáim is voltak, és jelentős túlsúlyom, amit le kellett adnom. A férjemnek is inzulinrezisztenciája volt, bár a súlya legalább rendben volt.
Gyógyszereket kaptam, férjem gyógyteát, diétáztunk, edzettünk, és 3 havonta laborokra jártunk. Utána, amikor normálisak lettek az értékek, első próbálkozásra sikerült a gyermekünk. Megérte a sok "munkát". :))))
29 éves voltam, amikor makk egészségesen megszületett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!