Aki ért hozzá, megtudná nézni a 3. napi hormon eredményemet?
Figyelt kérdés
Tudom ott van a referencia tartomány,de aki jártas ebben tudna nekem segíteni.Megyek orvoshoz is,de addig még eltelik egy kis idő.Köszönöm!Képet csatolom!2018. dec. 10. 12:44
2/12 anonim válasza:
Az Lh és Fsh aránya ideális esetben 1:1. Pcos vagy?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok az.Úgy olvastam ha az LH magasabb az FSH nál akkor áll fent PCOS ,vagy fordítva is?
2018. dec. 10. 13:05
4/12 anonim válasza:
Nem igaz, hogy 1:1 a jó, csak annál rosszabb ne legyen, de a legideálasabb, ha az fsh magasabb.
Szerintem nagyjából rendbe van.
5/12 A kérdező kommentje:
És a magas ösztradiol szint?Köszi a válaszod!
2018. dec. 10. 13:10
7/12 anonim válasza:
Ha az fsh magasabb az nem pco. Teljesen rendben van a leleted. Akkor van pcos gyanúja ha az lh emelkedett és legalább 2:1 arányú az fsh val szemben.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!A magas ösztradiol nem gond?Azt olvastam hogy az a korai petefészek kimerülését jelenti.Ez igaz?Eléggé be vagyok parázva és orvoshoz majd csak januárban megyek a 21.napi hormonsorral együtt.
2018. dec. 10. 14:24
9/12 anonim válasza:
De igazad van az ösztradiol az magas, csak az nem láttam. Mivel az fshd nem magas, nem hinném, hogy korai petefészek kimerülés.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,kicsit megnyugtattàl!
2018. dec. 10. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!