Vajon most sikerült?
A ciklusom 28 napos, van hogy óramű pontosággal jön meg. Most azonban késik, tegnap volt a "nemvárt napom". Ami még furcsább, hogy semmi előjele sincsen annak, hogy meg akarna jönni. Előző ciklusnál mensi előtt egy hete el kezdett fájni a mellem iszonyatosan, akkor azért gyanakodtam arra, hogy na most talán sikerült. Most viszont egy lehelletnyit sem fáj. Pedig legalább előtte 1-2 nappal mindig jelez a mellem!
Tegnap is ma is teszt negatív! (X-epil 25ös)
Félidő óta a mai napig krémes fehér folyásom van.. nincs szaga, nem viszket.
Jellemző rám a fehér folyás, de nem 2 hétig!!
Én már nem értem ezt..
Vajon nálam nem úgy lenne mint az átlagnál, és nálam pont ez jelenti a terhességet, hogy semmit nem érzek!? Csak még a teszt nem mutatja!?
Próbálom pozitívan felfogni... de kezdek már becsavarodni.
Remélem valaki hasonló cipőben volt már és babó lett a vége!!? :)
Próbáld meg expect nevű teszttel, dm tesco lehet kapni, nekem nem várt előtti nap x- epilt inkább szellemcsíkosnak mondtam, annyira halovány volt, nem várt napján meg az expect teszten egyforma volt a két csík!
Tünetem semmi nem volt, csak picit szédültem két nappal nem várt előtt este és sosem szoktam, ez volt csak gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!