Első vizsgálat. Nem kellett volna több dolgot néznie?
Csak egy rákszűrést és uh-t csinált. Az uh-n látták a babát, volt szívhangja is. 6 hetesen
De ennyi, nem küldött el semmilyen vizsgálatra,(pl. várvételre gondolok) nem kérdezett semmit. csak annyit mondott, hogy szedjek vitamint.
nektek is csak ennyi volt?
igen ... engem az első babával is csak a 11.héten kellett vérvételre mennem.
kiskönyvet is akkor kaptam semmi vigyázz magadra és szedj vitamint.
igen. addig csak a véreredmény van amit be kell irni az nem nagy regisztrációt igényel és mivel gyakori a terhesség megszakadása- nem ijesztgetlek....-
ezért nem szúrkálnak feleslegesen idő elött és nincs is felesleges papirmunka a védőnőnek se
Én elmentem a védőnőhöz már korábban, kb. 9hetesen és kiállították a kiskönyvet és sok mindent elmondott, hogy milyen vizsgálatokra számíthatok a terhesség alatt, valamint sok hasznos olvasnivalót is kismamáknak. És én kértem egy vérképellenőrzést is 8 hetesen.
Mondjuk én protekciós vagyok....de lehet ha kifejezetten kéred e is megcsinálják.
Nekem jó volt, hogy már az elején tisztában voltam sok mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!