Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A has melyik részén érezni a...

A has melyik részén érezni a baba mozgását?

Figyelt kérdés

Megmozdult a babám már 3 napja. Egy adott részen érzem, baloldalt a hasam aljánál meg egy kicsit feljebb. Ti is főleg egy helyen éreztétek vagy a hasatok bármely részén?

Vagyis hogy össze vissza jelezhet a hasamban vagy ilyenkor (15 hetes+4 naposan) még nem vándorol mindenfelé? Remélem értitek mit akarok kérdezni. Köszönöm a válaszokat:-)

2007. dec. 13. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, ilyenkor vándorol még igazán. De nagyon összevissza nem érezheted, mert nem érzed mindenhol a belső szervek meg a lepény, a méh, víz, stb miatt. Gratulálok!
2007. dec. 13. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vándorol, de szerintem azért nem érzed mindenhol, mert még több helye van. Pár hét még ne félj már érezni fogod, hogy merre "jár".
2007. dec. 13. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a kedvencem,amikor "pakol bennem".Olyankor nem is mindig őt érzem,csak azt,h átrendezte a belsőszerveimet,és ennek azok nem örülnek.Jön megy,ah neki éppen kényelmes,most még sok helye van.

Amúgy én is bal oldalon szoktam érezni.De még Babóca is sokat fog nőni.

17 hetes kismama

2007. dec. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!