Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortol mennyi magneziumot...

Mikortol mennyi magneziumot erdemes szedni?

Figyelt kérdés

Ha nem kellemetlen, nem huzodik, nem feszul, hanyagolhatom a napi szedeset vagy van egy terhessegi kor amikor mar szukseges? Nem kerdeztem rola az orvosomat.

15hkm

2020. máj. 8. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem egy korábbi koraszülés miatt már a terhesség megállapításakor napi 3*1 szemet írt elő. A korábbi terhességemkor csak terhesvitamint szedtem és kb a 14.-ik héttől napi 1 szem magnéziumot, azt is azért mert görcsöltem és ügyeletre kellett mennem. Ha tudtam volna, hogy koraszülés lesz, akkor már akkor is sokkal több magnéziumot szedtem volna...nem vettem volna félvállról. Most rendesen betartom. Ha napi 1-2 szemet beszedsz attól bajotok nem lehetek.
2020. máj. 8. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én terhesség előtt 2x1-et szedtem, aztán a pozitív teszttől 2x2-t szedek. Előző terhességnél 3x2-t szedtem. Magnerot
2020. máj. 8. 08:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszaitokat, erre nem is gondoltam #1es, elkezdem szedni!
2020. máj. 8. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A megnerot, magnesii citrici es a magnesolv a jo.

A magnerot meregdraga, a magnesii citrici csak felirva elfogadhato aru, viszont akkora, hogy en alig birtam lenyelni.

A magnosolv tasakos-vizes, osszesegeben ez jon ki a legolcsobbra, es szerintem finom is, bar en szeretem a pezsgotabletgakat is.

2020. máj. 9. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!