Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhes vagyok,78 kg...

31 hetes terhes vagyok,78 kg és a pocim mérete 110 cm. Mennyi súlygyarapodásra számíthatok még és pocak méretre?

Figyelt kérdés

29. hétben ekkora volt...azóta is csak nő:)

64 kg-val kezdtem a terhességem.

[link]

2010. júl. 28. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

a súlyodat itt tudod ellenőrizni és azt is hogy kb. mennyi lenne az ideális

2010. júl. 28. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia.ha hiszed ha nem, én is ugyanigy kezdtem, mármint 64kg-val, most vagyok a 31 hétben és 78kg vagyok! a pocim meg kb 106 cm :)
2010. júl. 29. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Szép pocakod van, többnek néz ki mint 29 hetes szerintem. De nagyon szép.

Nekem meg kicsi, én 63 kg-mal kezdtem, 73 kg vagyok most, 34-edik hétben ikrekkel, 103 cm a pocakom. ( a lányomat ilyen adatokkal mentem szülni. :-)) Kíváncsi vagyok én is a végére, de tuti most fog beindulni még nálam, ma kegyetlen módom szúrkál a combtövemnél, tágul a medencém szerintem. Huhh... Elég szutyok érzés. A kicsik viszont hála Isten jól fejlődnek.

Vannak olyan alkatok, akik az elején híznak, és a végén alig, ha ebbe a kategóiába tartozol, akkor már nem hiszem hogy sokat nől a pocid.

2010. júl. 29. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!:)
2010. júl. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!