Első ultrahang vizsgálatra hogyan készüljek? Lehetséges, hogy már lesz a picinek szívhangja?
Sziasztok! Több pozitív teszt utáni első UH vizsgálatra készülök. Ez az első terhességem. Azon a napon leszek az 5. hét 5. napján. (Biztosan tudom a fogantatás napját, mert csak egy dátum jöhet szóba.)
Mire készüljek? Milyen kérdéseket fog az orvos feltenni? Mit kell magammal vinnem? Lehetséges, hogy már hallható lesz a szívhang is? Köszi a válaszokat előre is. :)
A fogantatás napja max téged érdekel, az orvos az utolsó menstruáció első napját kérdezi, mivel onnan számolják a terhességet. Nem valószínű, hogy lesz szívhang.
Megkédezi majd hogy neg akarod-e tartani, voltál-e már terhes, volt-e abortuszod, cigizel, iszol-e
Nem lesz meg szivhang, ha biztos a fogantatas napja.
Tolem csak azt kerdzte, miutan mondtam, hogy pozitivat teszteltem, hogy es ennek orulok vagy nem? :)
Plusz utana, hogy hanyadik terhesseg, meg utolso menstruacio napja, ennyi. Ja, meg, az utolso rakszures idopontjat.
Igen a doki is így számolja, de nem biztos, hogy ennek megfelelő, az embrió méretei után is korrigálhatja a heteket.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!