Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt már vetélése és...

Akinek volt már vetélése és utána összejött a baba, pozitív volt a teszt, hogyan nyugtatta magát, hogy most minden rendben lesz?

Figyelt kérdés
Azthittem teljesen túl vagyok a múlton( 1éve vetéltem el,és tegnap teszteltem pozitívat),de mióta teszteltem erős félelmeim vannak,hogy mire megint wc-re megyek,látok valami pirosat a bugyimon... két nap múlva tudom újra tesztelni,remélem nem lesz addig semmi gond és onnantól megfogok nyugodni ha pozitív lesz.Aki ilyen helyzetben volt kérlek meséljetek,mivel terelhetem el a gondolataimat.Abban bízom hogy ha végre visszaterek a munkába ,nem lesz időm a rosszra gondolni,most sajnos szüneteltetem a vállalkozásomat.Edzeni is óvatosan edzek,mozgok(kiskorom óta aktívan sporolok) tehát nem csak fekszek és agyalok egész nap:)

#Kora-terhesség
2020. ápr. 28. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 1 vetélésem volt, tavaly előtt karácsonykor. Végig féltem, és tudtam hogy nem marad velünk, de azt is tudtam hogy ha még egyszer terhes leszek, minden rendben lesz. Most 38 hetes vagyok, és az elejétől tudtam hogy ez a baba meg fog születni, pedig én is véreztem többször is az első trimeszterben. Volt bennem aggódás természetesen, és most is úgy gondolkodom sokszor hogy csak bújjon már ki, mert akkor nyugszom meg, de mellette még is ott van a gondolat, hogy minden okés. Valahogy én meg éreztem. Kitartást kívánok, idővel szerintem könnyebb lesz. :)
2020. ápr. 29. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!