Akinek volt már vetélése és utána összejött a baba, pozitív volt a teszt, hogyan nyugtatta magát, hogy most minden rendben lesz?
Remélem
Mindkettőnknek sikerül megtalálnia a nyugalmat ezen a téren.Nem szeretnék ennyire görcsös lenni,élvezni szeretném minden pillanatát a babavárásnak.Bár majd a következő teszt után szeretném majd beleélni magam igazán.Szorítok neked,hogy neked is mielőbb legyen pozi teszted.Minden rendben lesz...🙏🏻
Első vagyok.
Tudod, nekem ő lett volna a harmadik gyermekem. Bár a második fiam nehezen sikerült, de alapvetően nem volt probléma a pozi teszt után. Most igen. Sose gondoltam volna, hogy velem előfordulhat az, hogy nem megfelelő a szívhang, majd megindul a vetélés 4 nap múlva.
Biztosan lesznek félelmeim, de igyekezni fogok a pozitív dolgokra koncentrálni.
Köszönöm, kedves vagy :)
Osztom a többiek véleményét. Sajnos teljesen én sem tudom kiiktatni a félelmet. A wc-re szinte nagyítóval járok.. Nekem az uh-k és vizsgálatok segítenek kicsit, hogy rendben vannak a dolgok. Meg, hogy elértem a fontos mérföldköveket pl. 12.hét. Amit még javaslok a jóga, illetve meditáció. A babának is jót tesz, ha mély levegőket vesz az anyuka és közben elengedi magát, érdemes mantrázni vagy a babához beszélni pl. Minden rendben lesz!
Irigylem kicsit azokat a kismamákat, akiknek a terhességük egy rózsaszín köd és abban lebegnek..
Bennem is bennem van a félelem még most is.
Eleinte én is mindig félve mentem a mosdóba. Sokat jártam ultrahangra, hogy biztosan jól van-e. Progeszteront kellett használnom napi 3x2 szemet, 14. héten hagytam el teljesen. Utána jött a következő félelem időszak, hogy vajon táplálja-e rendesen a babát a méhlepény. De nem mondhatom, hogy boldogan telt ez az időszak. A legboldogabb vagyok, de mégis találok valamit ami miatt aggódjak, még ha nem is kellene. Mikor még nem éreztem mozogni, a szívhangfigyelő nyugtatott meg. Elég sűrűn használtam, de megnyugtatott.
Most 26 hetesen pedig minden reggel jelentkezik már és napközben is. 😊 De van, hogy még most is ráhallgatok szívhangfigyelővel.
Megnyugodni szerintem akkor fogok, ha a karjaimban tarthatom. De akkor meg lesz más, amiért az ember aggódhat. 😄
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!