18 hetes uh-n mennyire valószínű, hogy megmondják a baba nemét? Kisvárdai kórház.
Figyelt kérdés
A héten megyek 18.heti genetikai ultrahangra, mennyi a valószínűsége, hogy megmondják a nemét? Félek, hogy például kisfiút mondanak, közben kislány, csak elnézik a köldökzsinór miatt.. Nagyon kíváncsiak vagyunk a párommal 🙂 Első baba.2020. ápr. 21. 21:19
1/10 anonim válasza:
Szinte tuti, hogy ha 100% biztosat nem is, de erős tippet kaptok. Nekem 99%-ra mondták a kislányt, az is lett. Attól is függ, hogy hogy fekszik.
2/10 anonim válasza:
Ha nem takarja magát, nem ősrégi géppel néz rá egy életunt, kiégett szonográfus, akkor simán megmondják.
Nekem már a 12. heti genetikain mondtak egy 80%-os tippet, amit 16 hetesen megerősített a saját dokim is.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Szépen megkérem majd, hogy nézze meg a nemét, aztán talán.. talán.. megnézi..
2020. ápr. 21. 21:30
4/10 anonim válasza:
Nekünk a 20.héten vlt a genetikai és premier planba lehetett látni, hogy fiú. Szóval nem nagyon lehetett köldökzsinórnak nézni..
5/10 anonim válasza:
Nekem N.M. az első gyereknél a 18. héten mondta meg, a másodikat a 12. hetes ultrahangon.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mivel sajnos Sztk, így remélem nem "sepernek" majd ki és megnézik a babám nemét. Sajnos volt akinek nem nézték meg hiába kérte 🙁🙁
2020. ápr. 21. 21:59
7/10 anonim válasza:
Nekem megmondták a 18. héten, hogy lány. Visszakérdeztem, biztos??? Igen! Aztan a 30. héten is érdeklődtem, akkor is megmondták, hogy lány. Magánban en se voltam. (Kecskeméti kórház)
8/10 anonim válasza:
Ahogy rárakta a hasamra az ultrahangot, láttuk premierplanba xD simán lehet látni, ha úgy fekszik.
9/10 anonim válasza:
Én 16 hetesen tudtam meg a nemét a babának. Azt mondta így már tuti lesz. Mondjuk a kisfiút könnyen meglehet látni azt mondta.
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7.: Szerinted világjárvány közepén van olyan doki aki elvállal?🤦♀️ Ugyanis én kerestem, de senki se vállal.
2020. ápr. 22. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!