Ugye minden rendben lehet? Már nagyon várom az ultrahangot!
Hát igen, ez az izgalom nem igazán múlik el :) ugyanígy voltam a 12. heti uh előtt. És utána is :) Szuper jó volt minden, a létező legalacsonyabb kockázat, gyerek vígan bukfencezget odabent. Eltelt pár nap, max egy hét, már megint ugyanaz: jaj, mikor lesz a következő vizsgálat, mi van, ha közben történt valami, megállt a fejlődése... miközben meg amúgy valahogy ösztönösen vagy nem tudom, hogyan meg érzem, hogy mégis minden rendben. Most is ez van. Múlt kedden néztek rá utoljára, ott volt, minden oké volt. 18. heti uh május 6-án lesz, én meg máris néha arra gondolok, jaj, mikor lesz már a vizsgálat, jó lenne látni, mi van vele... szerintem ez lesz egészen a végéig :)
Amúgy nekem nulla, de tényleg, NULLA tünetem van az elejétől. Most jött a székrekedés, az elején megnőtt a mellem és fájdogál, meg most egy kicsit már érzem a hasamat, hogy növekszik. Ennyi. Se hányás, se kívánósság, se rosszullét, semmi. Ezért is paráztam az elején, hogy biztos azért, mert nincs is ott már. De nagyon is ott van. Úgy várom már, hogy érezzem a mozgását is. 16hkm
Bár mi külföldön élünk, itt alapból csak 12.,20 heti uh van alacsony kockazatnal, de nekünk bizonyos okok miatt kiirtak több uh-t, plusz otthon voltunk 7,5 hetesen, akkor elementunk magánba. Egész addig, amíg nem éreztem rendszeresen mozogni (19-20het körül) bennem is mindig volt stressz az uh-k előtt.
De utána már figyeled a kis napi rendjét, hogy hogy ficereg, akkor már el fog múlni :)
Én is így voltam, igaz, a vírus előtt. Nem is jó ám, ha állandóan ultrahangozva van a baba.
Mondjuk nekem volt vérzésem, ezért SOS felkerestem a nőgyógyászt 9. héten. Szerencsére nem hematóma volt, nem tudta megmondani mitől lehetett. De ezek után gondolhatod milyen lábregve vártam a 12. heti Uh-t.
Azóta már a 30. hétben járunk.
Amíg nincs erős görcsöd és/vagy vérzésed, de aggódj! :)
A mensi szerű görcsökre pedig magnézium és pihenés! Növekszik a méhed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!