Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi édességet esztek?

Mennyi édességet esztek?

Figyelt kérdés
minden nap "kell" ennem.Ti is vagytok így ezzel?:-)
2008. nov. 22. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Napi 2 csokit biztos hogy megeszek egy nap.

Az elso cukor vizsgálatom jó lett. 17 hetes

2008. nov. 22. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. mióta terhes vagyok egy kezemen meg tudnám számolni mennyi édességet ettem, mert először kihánytam aztán meg égett(ég) tőle a gyomrom.Inkább sósat (redes kaját)kívánok vagy zöldségeket nyersen.De ez még lehet változik.Szerintem embere válogatja.18 és fél heteske Boldog babavárást neked!És egyél amit megkívánsz, ha édesség akkor azt!
2008. nov. 22. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csokit eszem,szinte mindennap megkivánom.Legtöbbször 1turorudit.Előfordult már az is,hogy megvettem a fél cukrászdát és otthon megsem álltam a végéig.Ha kivánom az édeset én eszem.
2008. nov. 22. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhesség előtt rengeteg édességet ettem, de mióta babás vagyok, rá sem bírok nézni.

Inkább a sós ételek jönnek be.

Ha kívánod, ne vond meg magadtól, de nyilván van egy határ...

Boldog babavárást!

2008. nov. 22. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem szerettem az édességet,naa a terhesség alatt pótoltam: bmi jöhetett,csak édes legyen: jégkrém,fagyi,csoki,süti...Csak az a "baj" h szülés után 3 hónappal is még rá vok kattanva:)

Jó babavárást

2008. nov. 22. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

én az első 3 hónapban rá se bírtam nézni az édességre, most a második trimeszterben meg folyton kívánom

próbálom kiváltani friss és aszalt gyümölccsel, joghurttal, kakaóval, műzlivel, de ha nagyon meg vagyok érte őrülve akkor pár kocka étcsokit eszek, attól elmúlik az ehetnékem

a dokim azt mondta, hogy ha lehet, akkor ne egyek édességet :/

2008. nov. 22. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességem előtt szinte éltem haltam az édességéért. De most szinte rá sem tudok nézni, bár igazából a többi kaja sem vonz. Ha néha mégis eszem, akkor mindent iszonyatosan édesnek találom, és nem tudom megenni.

9 heteske

2008. nov. 22. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A terhességem előtt állandóan bírtam volna csokit enni. Mióta terhes vagyok, inkább a gyümölcsös dolgokat kívánom szerencsére.
2008. nov. 22. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget, de én mondjuk egész életemben sok édességet ettem. Cukrom jó volt, sőt terhelés után is inkább az alsó határhoz közelített. Állítólag nem ettől függ, hanem genetikai hajlamtól. 37 hetes
2008. nov. 23. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első 16 hétben rá se tudtam nézni az édesre, aztán visszatért az eredeti édesszájú formám. Azért próbálok józan ésszel határt húzni, és inkább csokis müzlit, és hasonlókat enni. Most 28 hetes vagyok és 5 kg plusz van rajtam. A cukorterheléses vizsgálat után 2 napig csömöröm volt az édestől :-)) Az eredmény amúgy jó lett.

Szerintem teljesen egyéni, hogy ki mennyit hízik az édességtől.

2008. nov. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!