Esztek édességet? Mit és mennyit egy nap? 21 hetes vagyok, szinte minden nap eszem egy kis fagyit és 1-2 túrórudit, de kb ennyi. Mennyit lehet enni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 14:49
1/7 anonim válasza:
Hát nekem azt mondták, hogy mint egy normál étkezésnél, nem szabad mindennap vmi édességet enni :( max. 2 vagy inkább 3 naponta...helyette sok gyümölcsöt, folyadékot stb.
Mondjuk nekem vigyáznom kell a súlyomra.
2/7 A kérdező kommentje:
Aham. Én sem viszem túlzásba, és sok gyümit is eszek, eddig 3 kilót híztam. De nagyon kívánom a fagyit, abból sem sokat eszek! Cukrozott löttyöket nem iszok, csak vizet. Vagy ne egyek ennyit sem? És 1 vagy 2 db kicsi pirospöttyös (az igazi :)) túrórudit.
2009. máj. 25. 14:55
3/7 anonim válasza:
Nem kell ezt ilyen komolyan venni. Egyél ugyanúgy, mint eddig. Csak arra figyelj, hogy a vitaminutánpótlás meglegyen.
Miért ne ehetnél rudit vagy fagyit?
Amit megkívánsz, eheted, de ne kettő helyett!:-)
4/7 anonim válasza:
En is 21 hetes vagyok, szerintem egyel amit es amennyit jol esik, csak ne vidd tulzasba. 21 het alatt 3 kg hiztam es eszek sok gyumit is az edesseg mellett. Szerintem eezen ne aggodj.
Boldog babavarast!
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan egyél ami és amennyi jólesik!!!Piros pöttyöst meg főleg én is ettem ennyit meg még többet is, kicsike édesszájú volt már bent(őrült mozgásba kezdett),kint még nemtom...2 hós anyuka
6/7 anonim válasza:
Szia! Én is ezt csináltam 20.héttől kb addig nem ment az édesség! Aztán zabáltam! A 26 hetes cukor terheléses vérvételnél meg kiderült cukrom van! Kicsit kevesebbet egyél és akkor nem lesz gond:)!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tényleg keveset eszek. :)
2009. máj. 25. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!