Akiknek hamar összejött a baba ti reggel vagy este szeretkeztetek inkább?
Figyelt kérdés
A kérdésem kicsit furán hangzik, csak érdekelne mert nekünk még mindig nem akar összejönni és kíváncsiskodom.2020. ápr. 19. 08:40
11/12 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy nem görcsösen néztük a naptárat meg az órát, hogy mikor “kell” együtt lennünk. Hanem “szerettük egymást” és úgy fogant a baba. Nem értem amúgy mit kell kötekedni.
12/12 anonim válasza:
Mi sem néztük görcsösen, bár ismerem magam és tudom jelekből, kb. mikor van peteérésem, csak keveset voltunk folyton együtt, azért biztos a napszak, nem azért mert mindig ugyanakkor csináljuk menetrendszerűen :) (Az egyiknél reggel, mert akkoriban családtagoknál voltunk nyaralni/látogatóban, szóval nem volt egyszerű azt az egyet sem megoldani azon a héten..., a másiknál este - ott már az első gyerek akart lenni legtöbbször a "fogamzásgátló". :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!