Akiknek hamar összejött a baba ti reggel vagy este szeretkeztetek inkább?
Figyelt kérdés
A kérdésem kicsit furán hangzik, csak érdekelne mert nekünk még mindig nem akar összejönni és kíváncsiskodom.2020. ápr. 19. 08:40
1/12 anonim válasza:
Leginkább délelőtt,vagy kora délután. Mivel reggel én képtelen lennék rá, este meg mindketten ki vagyunk nyúlva a meló miatt. Valahogy a bioritmusunk megegyezően arra az időszakra van belőve. De szerintem nem ezen fog múlni. Kitartás,szorítok! :)
2/12 anonim válasza:
Este. Mert reggel nem megy, idő sincs rá. Csak este találkoztunk, munka után
3/12 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Ovuláció átlagban 24 órán keresztül van, a spermiumok pedig nem érzékelik a napszakokat
5/12 anonim válasza:
Bár szerintem köze sincs a sikerességhez, de mi minden gyerekünk este csináltuk.
6/12 anonim válasza:
Az egyiknél reggel, a másiknál este voltunk sikeresek :)
7/12 anonim válasza:
Nekünk délután sikerült de nem hiszem, hogy ennek köze van hozzá. Sokat vártunk mi is rá. Sok sikert nektek!
8/12 anonim válasza:
Az elsővel este-reggel is együtt voltunk, a masodiknál hajnali fél 4-kor, ő a legelső alkalomból fogant.
9/12 anonim válasza:
Szerettünk volna babát, de nem görcsöltünk rá. Szóval nem azért szeretkeztünk, mert gyorsancsináljunkgyereket, viszont minden nap megkívántuk egymást. A munka miatt hétköznapokon nyilván este volt idő egymással foglalkozni, hétvégén meg bármikor. Szóval igazi szerelembaba a mienk.
28 hkm
10/12 anonim válasza:
Gratulálok 9es, de mit gondolsz, mások gyereke nem szerelem baba? Vagy mi ez a megfogalmazás? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!