Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+0 hetes vagyok. Kezdek...

6+0 hetes vagyok. Kezdek rosszul lenni. Ezek szerint nem úszom meg. Mikor számíthatok arra, hogy hányni is fogok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem fogsz.

Én a 18-ik hétig hányingeres voltam, alig tudtam enni, de 1x sem hánytam.

2010. júl. 27. 08:45
 2/8 A kérdező kommentje:
és neked mikor kezdődött. én ma átléptem a bűvös 6. hetet és egyértelműen érzem az émelygést
2010. júl. 27. 08:54
 3/8 A kérdező kommentje:
? lemaradt :)
2010. júl. 27. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 6 hetesen kezdődött, és őszintén maga a pokol volt, iszonyú rosszul voltam, hányni nem hánytam, pedig megváltás lett volna. A nap 24 órájában a torkomban éreztem a cuccot, liftezett le-fel, a gyomrom is fájt, huhh hát örülök hogy vége. Nekem a 12. héten kezdett kicsit enyhülni, 16. héten múlt el. Kitartás!
2010. júl. 27. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de én a 8. hétig nagyon jól voltam (némi émelygés, és semmi más).

Aztán beindult róka koma, minden nap többször hánytam a 15. hétig.

De van, aki egyszer sem hány. Lehet, hogy te is ezek közé a szerencsések közé fogsz tartozni.

Szép babavárást!

2010. júl. 27. 09:16
 6/8 Bettnya ***** válasza:

Szia!

11. hétben vagyok, és nem voltam rosszul. Néha esténként kicsit émelygek, de ennyi. Semmi hányás.

Viszont rettentő fáradékony voltam, szinte ülve el bírtam aludni. Most lehet, hogy az idő miatt vagyok csak jobban. :S

Ha émelyegsz, a B6 vitamin segíthet. Vitamin, nem gyógyszer!

De remélem nem lesz rá szükséged!

Boldog babavárást! :)

2010. júl. 27. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első terhességnél nekem is 6 hetesen kezdődött a rosszullét, ha jól emlékszem egyszer hánytam de non stop émelyegtem, hányingerem volt, és kb a 12. hétig tartott, utána semmi bajom nem volt.

Most a másodikkal 14 hetes vagyok, már a mensi kimaradásakor este rámjött a hányinger és még mindig tart minimálisan, hányni már nem hányok, de a picivel most kb kétnaponta rókáztam, annyi volt a gyomorsavam mint még soha. Remélem most már ez a vége mert a 2 éves csajszim mellett elég kínzó tud lenni.

2010. júl. 27. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hetesen kezdődött.

1

2010. júl. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!