6 hetes (+-1hét) kismama vagyok, ma voltam UH-on és a doki szerint nem él a baba, de az én orvosom, azt tanácsolta, hogy mivel az értékeim jók, ne adjam fel, "remény hal meg utoljára". Mire számíthatok?
Szerintem is várjál még! Ha nincsenek kellemetlen tüneteid (vérzés vagy görcsölés) akkor nem lehet gond!
Nekem 5,5 hetesen nem láttak semmit az UH-n, pedig pozitívak a tesztjeim! Még bármi lehet!
Szia,
Nekem 8 hetesen csak egy kis rízsszem volt látható, még nem is dobogott semmi, az uh-n meg nem volt szívhang kihangosítva.Ott volt , mindenki boldog volt, ennyi.Később láttam csak, azt hiszem a 10. héten, hogy dobog a pici hóember forma:O)
Köszi mindenkinek a bíztatást, nagyon sokat jelent!!!!!!!!!
Bízom nagyon a testemben, mert semmi negatív tünetem nincs.
Sziasztok!
Ma megtörént a kontroll UH és sajnos nincs remény.Ma már mennem is kell vissza este a kórházba.
Köszi mégegyszer a biztatást mindenkinek!!
Nagyon sajnálom.Ha minden igaz mire ezt olvasod, túl vagy tajta,lelkileg még biztos nem,megértelek, ilyenkor csak arra érdemes gondolni,hogy mielőbb regenerálódjon a szervezet,hogy lehessen újra próbálkozni.Amikor én így voltam, amint tudtam visszamentem dolgozni, hogy ne otthon rágódjak rajta.Nem könnyű, de az a lényeg, hogy ne félj a legközelebbi teherbeeséstől, nem lesz baj, sajnos legalább egyszer életében nagyon sok nő elvetél.Tudom ez most sovány vígasz,de tapasztalatból mondom, nem lesz gond.ű
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!