Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MIKOR mondtatok el a nagy...

MIKOR mondtatok el a nagy hirt a Nagyszuloknek? Kivartatok a 12. hetet, vagy hamarabb? Akar sajat szuleidnek, akar parodeinak? Es a fonoknek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 02:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy babonás, akkor nem kell megvárni azt, hogy leteljen a 12 hét. Én kb 4 hónapos voltam amikor megvolt már a babaágy, mert valami iszonyatosan alkalmi vétel volt. Viszont én baonás vagyok, úgyhogy nem gratulálok:D! Babaruhákat még most sem vettem, pedig 33. hetes vagyok.
2010. aug. 2. 08:05
 22/24 anonim ***** válasza:

Ahogy pozitív lett a teszt,elmondtam mindenkinek,aki számít.:)

A munkahelyemen (kórház) csinálták a vérvételt,így 4 hetesen már ők is tudták.

2 éves nagy fiú anyukája

2010. aug. 2. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:

én csak a 16. héten mondtam el, mert személyesen akartam, viszont anyuék elváltak, és tuti azon vesztek volna össze, hogy ki tudta meg először... így viszont az öcsém szülinapján jelentettük be, mindenki ott volt, anyám kezébe nyomtam a szemüvegét meg az uh-képet:) volt is nagy sírás. pár nappal később mentünk anyóshoz, ott a párom jelentette be, hogy nagymama leszel, mire ő: hát, jól van. ti tudjátok! baromi rosszul esett, hogy ez minden, amit hozzá tud fűzni az első unokája érkezéséhez. és azóta is sz@rik rá, már bocsánat, de így van. pedig már 6 hónapos a fiam.

főnökömnek kb. a 8. héten mondtam el, mert fizikai munkát végeztem, így valami lightosabb feladatot kellett kérnem:)

2010. aug. 2. 11:23
 24/24 A kérdező kommentje:
Hat babonas az nem vagyok, a rucik meg olcsok voltak! :) Holnap reggel erek haza, ugy izgulok. Mi van ha a parom kinyitja az ajandekot, es ott a kis body es nem esik le neki? Akkor mit mondok? Kisbabank lesz? Terhes vagyok? Apuka leszel? Izgulok nagyon! :)
2010. aug. 2. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!