MIKOR mondtatok el a nagy hirt a Nagyszuloknek? Kivartatok a
12. hetet, vagy hamarabb? Akar sajat szuleidnek, akar
parodeinak? Es a fonoknek?
Mi megvártuk a 12. hetet, és szerencsénkre pont karácsony volt, így a fa alatt mondtuk el a nagy hírt. Először nem is mondtunk semmit, csak a 12. heti UH felvételt játszottuk le a DVD-n. Volt nagy sírás! :))
2010. júl. 27. 12:45
Hát mi 5 hetesen mondtuk el, de ez sem rajtam mulott! Én még vártam volna vele egy jó ideig, de a kedves apa, nem tudta tartani a száját, és elmondta testvéreknek, barátoknak szinte mindenkinek...:)
2010. júl. 27. 13:07
12:45-ös! Ahogy végigolvastam, nekem is megindultak a könnyeim. :)
2010. júl. 27. 13:08
Mi 7 hét 4 naposan.Akkor volt az első ultrahangunk.
2010. júl. 27. 13:25
Mi is várni akartunk a 12-hétig. De anyukámnak akkor volt a szülinapja! Kapott egy tortát, rajta egy gólyával,aminek a csőrében lógott egy baba. És egy cserép földet,beleszúrva egy terhességi teszttel,és mellette egy pár legkisebb zokni. Sose fogom elfelejteni az arcát!
2010. júl. 27. 15:53
mindenkinek azonnal a pozi teszt után.
2 hós kislány anyukája
2010. júl. 27. 19:00
17/24 A kérdező kommentje:
Huhh, hat koszi mindenkinek. Nem konnyu eldontenem a dilemmat ez alapjan, hogy kivarjam-e a 12. hetet. Ma vagyok 7 hetes, kb. masfel het mulva megyunk eloszor dokihoz, szoval 8,5 hetesen, ha ad vmi kepet az UH-rol, szerintem nem birom ki hogy ne mondjam el anyamnak!:)
nyugodtan elmondhatod a jó hírt a vizsgálat után. rossz dolog bármikor történhet. gondolom akkor is megtudnák utólag. miért ne örülhetnének ők is már most?
egyébként az olvastam, hogy igaz, hogy az első 12 hét a legkritikusabb, de ezen belül is 8. hétig. szóval ha addig nincs baj, valószínű már nem is lesz. persze szomorú történetek mindig lesznek, de nem szabad rá gondolni
2010. júl. 28. 08:35
én a 13:07-es vagyok!!!
Én elhinni sem akartam hiába mondta mindenki, hogy milyen jó...olyan fura volt én nem éreztem semmit, na de 7 hetesen volt először kép a kezemben róla...hihetetlen volt látnom, hogy igen ott van a hasamba dobog a szív, és...egyszerűen olyan jó érzés, ketten vagyunk vigyázunk magunkra, nem tudom hogy birom ki februárig már puszilgatnám jobbról balról...
2010. júl. 28. 08:42
20/24 A kérdező kommentje:
En is akarom mar azt a kepet a kezemben!!! :) Egyebkent meg elborult az agyam! Egy honapig most kint vagyok Amcsiban parom nelkul es itt tudtam meg hogy teshes vagyok, erre nekialltam brutal olcso minosgei kismamaruhakat vasarolni! Szerintetek normalis vagyok? ;)
Kapcsolódó kérdések: