A gombas fertozesem art a pocakomban levo babanak? Mert eleg
makacs, nem akar mulni. Es ha szuleskor is lesz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 08:37
1/8 anonim válasza:
Én ettől vesztettem el, úgyhogy árt, ha nincs kikezelve!
2012. máj. 3. 08:44
2/8 anonim válasza:
Minél hamarabb menj dokihoz!
Főleg ha közel vagy a kiírt időpontig! Mert én már hallottam olyat, hogy e miatt lett meg császározva a mami.
Mert ha valakinek ilyen fertőzése van az bele mehet a baba szemébe/szájába és nagy baja lehet... :S
2012. máj. 3. 08:51
3/8 anonim válasza:
*Időponthoz*
2012. máj. 3. 08:57
4/8 anonim válasza:
Érdekes. Nekem a dokim azt mondta, hogy sem terhesség alatt, sem szülésnél nem okoz semmi gondot. Amikor nagyon zavart Canesten hüvely tablettát használtam, meg néha a krémet is. De a terhesség alatt nem múlt el. Ezt a doki is mondta, hogy csak szülés után múlik majd el. 4 hete szültem, és azóta nem találkoztam a gombáimmal :) pedig nem is használtam rá semmit.
Amúgy a tehesség elején szedtem össze egy kis medencébe, ami nagyon erősen túl volt klórozva, vegyszerezve. A fiamnak meg úgy kijött az ekcémája, mint még előtte soha.
2012. máj. 3. 10:25
5/8 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok.
Azért majd írd meg, hogy a Te dokid mit mond. Kíváncsi vagyok.
2012. máj. 3. 10:26
6/8 anonim válasza:
Akkor te szerencsés vagy 4-es válaszoló, nekem a fiam életébe került, és semmi jele nem volt a fertőzésnek. A szövettanból derült ki. Kinyílt a méhszáj a fertőzéstől és megindult a vetélés a 22. héten
2012. máj. 3. 11:17
7/8 anonim válasza:
szerintem is mindenképpen menj dokihoz.nem azt mondom hogy árt a babának de nem is tesz jót.ha szülésig nem múlik el akkor császározni fognak.hány hetes vagy?
2012. máj. 3. 12:09
8/8 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok,es en is ugy tudom h nem art maga a fertozes mert szinte minden terhes nonel elojon(bar az elsovel megusztam),es van akinel hiaba van kezelve lehet h el sem mulik csak terhesseg utan,van akinek elmulik a kuptol de par nap mulva ugyanugy visszajon....mindenkinel mas.de itt is rengeteg ehez kapcsolodo kerdes van.van aki remeket lat,van aki semmit nem hasznal ra.en is ugy voltam vele mivel tudtam h ˝termeszetes˝ terhesseg alatt h kenegetem aztan elmulik mint a 14dik heten is par nap volt csak.de most eleg makacs,nem viszket de a folyas zavar mar nagyon...ugyhogy ma hasznalom az elso kupot,remelem elmulik.ha nem mulik el ettol akkor elmegyek dokihoz mert tenyleg nem akarom h szulesnel legyen valami.de ugy tudom h akkor meg kap egybol antibiotikumot a baba ha nekem ilyenem van.remelem minden rendben lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!