Hogy ne stresszeljek, hogy majd csak 18 hetesen hallom/látom megint a babám vagy ti mit tennétek? 14 hetes vagyok
12 hetes genetikai uh-n minden rendben volt. De sajnos az eredményem már nem tudam visszavinni a magánrendelésre, bezárt. Így már csak sztk-ba tudok menni, nem is kerestem más dokit.
A 18 hét nagyon messze van. Nincs egyébként panaszom. Ti hogy vészelitek át? Van egy hematomám is. Azt se tudom, felszivodott e. Az sztk - s doki csak sürgős esetbe fogad, nem tudom azt megnézné e.
Miért nem keresel másik dokit? Magánrendelők nagyrésze nyitvavan, én is voltam 7hét 5naposan, majd most megyek 10hét 5naposan, ahol megmondja mikor menjek pontosan a 12 hetes genetikaira. Tehát egész sűrűn is tudok menni.
Amúgy vegyél otthonra szívhang figyelőt, az megnyugtat majd.
Pl. gondolj azokra az időkre, amikor a nők számára a terhesség nem face-cirkusz volt, hanem normális, emberi, megszokott dolog. Soha nem látták a babájukat, amíg meg nem született, mert nem volt rá orvosi módszer - nem is foglalkoztak sokat ezzel. Ha halva született, ha genetikai hibás volt, vagy életképtelen, vagy szülésben sérült, akkor meghalt, és eltemették. Szültek egy mésikat. Sokan és sokszor ők maguk is belehaltak a szülésbe, mégsem halt ki az emberiség.
Ehhez képest neked ma arany életed van. Gondolj erre. Úgyhogy csak nyugi. Négy hetet kibírsz.
Én tudom mit érzel. Nekem nincs fogadott dokim
Amikor megtudtam hogy a 19. Héten látom legközelebb, én is bepánikoltam 😂
De van egy rosszabb hírem számodra, a 18-19. hét után legközelebb majd csak a 30.hétre kell időpontot kérned a kötelező genetikai ultrahangra. Szóval ha csak sztk-ba mész, készülj fel rá hogy ez így lesz, és akkor látod majd legközelebb.
Nyilván lehet közötte 4-5D-re menni, sőt
Ha elmész magánba, akkor is megnézik a babót sima 2-3D-ben is
De csak szólok, hogy ez így lesz, és ha ennyit fogsz aggódni, akkor egy örökkévalóság lesz ez a 9 hónap.
Én már elengedtem, különben megbolondultam volna 😂
Egyébként ha megmozdul a babad, sokkal nyugodtabb leszel
Nekem ez segített sokat.
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!