Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen nőgyógyászt (magánh...

11 hetesen nőgyógyászt (magánhoz járok) váltok. Ti hogy közölnétek a régivel?

Figyelt kérdés

A régihez 11 éve járok, nála szültem az első gyerekem 10 éve. A problémám vele csak az, hogy kb. 80 éves már, illetve egyre kevesebbet magyaráz vizsgálatokon, mintha minden magától érthetődő lenne. Most várom a 2. babám.

Nővérem gyerekorvos, és Ő ajánlott egy másik nőgyógyászt a kórházból ahol dolgozik, akihez el is mentem, és nagyon szimpatikus volt. Biztos, hogy az újhoz fogok járni, de ezt közölnöm kéne a régivel is, ugye?

Ti mit mondanátok ennyi év után? Csak ezért menjek el a rendelésre, hogy közöljem ezt vele?

2020. márc. 29. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem kérdezed a nővéredet, akinek biztosan volt már betege, aki elment, hogy mit mondj?
2020. márc. 29. 09:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene a régivel közölni? Ha van hozzá foglalt időpontod, azt mond le és ennyi. Nem kell magyarázkodnod.
2020. márc. 29. 09:28
 3/13 A kérdező kommentje:

Mert a drága nővérem nem magán doki, szóval nem szokták csak úgy leváltani a betegek!

Minek ír az ilyen???

2020. márc. 29. 09:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért szeretném vele közölni, mert sokáig jártam hozzá, a családunkat is ismeri, anyám összes unokája nála született... Úgy érzem, bunkóság lenne csak úgy eltűnni.
2020. márc. 29. 09:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen elakarod neki mondani, hogy másik dokihoz mész, akkor mond meg neki a valódi okot.

De szerintem tök felesleges. Nem lesznek álmatlan éjszakái amiért nem mész hozzá többet.

2020. márc. 29. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy. Nem kell közölni, egyszerűen csak mész a másikhoz.

Ha meg mindenképpen okot akarsz neki mondani és a valóság nem jó, akkor mond azt, hogy a mostani járvány miatt nem akarsz plusz kockázatot jelenteni rá.

2020. márc. 29. 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz magadnak. Egy magán doki több ezer embert ismerhet, az se biztos, hogy feltűnik neki, hogy már nem jársz hozzá. Egyáltalán nem bunkóság máshoz járni, de odamenni és emlékeztetni rá, hogy bocsi, mostantól új dokim van, nagyon is bunkó dolog.
2020. márc. 29. 09:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek a lényeget... Nem akarom magam kitüntetni egyáltalán, de pont az a lényeg, hogy igenis nagyon képben van, hogy ki vagyok stb,amúgy nyilván leszarnám a fejét... Ezt nehéz megérteni?
2020. márc. 29. 09:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beszélj vele.

1. Elmondod neki az igazat, hogy úgy érzed, hogy nagyon felületes és nem magyarázza el a dolgokat (azt mondjuk nem értem, hogy ha valamit tudni szeretnél, akkor miért nem kérdezed meg tőle)

2. Ráfogod a koronavírusra

3. Kitalálsz valami indokot, pl.: az új doki jobban megközelíthető, rugalmasabb az időbeosztása.

Találd már fel magad!

2020. márc. 29. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor ha KÉRDEZI, mert összefuttok az utcán, akkor mondod neki. De odamenni ezért külön bunkóság. Egyáltalán rendel még járványban az a doki?
2020. márc. 29. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!