11 hetesen nőgyógyászt (magánhoz járok) váltok. Ti hogy közölnétek a régivel?
A régihez 11 éve járok, nála szültem az első gyerekem 10 éve. A problémám vele csak az, hogy kb. 80 éves már, illetve egyre kevesebbet magyaráz vizsgálatokon, mintha minden magától érthetődő lenne. Most várom a 2. babám.
Nővérem gyerekorvos, és Ő ajánlott egy másik nőgyógyászt a kórházból ahol dolgozik, akihez el is mentem, és nagyon szimpatikus volt. Biztos, hogy az újhoz fogok járni, de ezt közölnöm kéne a régivel is, ugye?
Ti mit mondanátok ennyi év után? Csak ezért menjek el a rendelésre, hogy közöljem ezt vele?
Mert a drága nővérem nem magán doki, szóval nem szokták csak úgy leváltani a betegek!
Minek ír az ilyen???
Ha mindenképpen elakarod neki mondani, hogy másik dokihoz mész, akkor mond meg neki a valódi okot.
De szerintem tök felesleges. Nem lesznek álmatlan éjszakái amiért nem mész hozzá többet.
Sehogy. Nem kell közölni, egyszerűen csak mész a másikhoz.
Ha meg mindenképpen okot akarsz neki mondani és a valóság nem jó, akkor mond azt, hogy a mostani járvány miatt nem akarsz plusz kockázatot jelenteni rá.
Akkor beszélj vele.
1. Elmondod neki az igazat, hogy úgy érzed, hogy nagyon felületes és nem magyarázza el a dolgokat (azt mondjuk nem értem, hogy ha valamit tudni szeretnél, akkor miért nem kérdezed meg tőle)
2. Ráfogod a koronavírusra
3. Kitalálsz valami indokot, pl.: az új doki jobban megközelíthető, rugalmasabb az időbeosztása.
Találd már fel magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!