Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen nőgyógyászt (magánh...

11 hetesen nőgyógyászt (magánhoz járok) váltok. Ti hogy közölnétek a régivel?

Figyelt kérdés

A régihez 11 éve járok, nála szültem az első gyerekem 10 éve. A problémám vele csak az, hogy kb. 80 éves már, illetve egyre kevesebbet magyaráz vizsgálatokon, mintha minden magától érthetődő lenne. Most várom a 2. babám.

Nővérem gyerekorvos, és Ő ajánlott egy másik nőgyógyászt a kórházból ahol dolgozik, akihez el is mentem, és nagyon szimpatikus volt. Biztos, hogy az újhoz fogok járni, de ezt közölnöm kéne a régivel is, ugye?

Ti mit mondanátok ennyi év után? Csak ezért menjek el a rendelésre, hogy közöljem ezt vele?

2020. márc. 29. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
El tudom képzelni, ahogy a boltban utánad kiabál a doki: "Mancika! Miért nem jött nőgyógyászati rendelésre?"
2020. márc. 29. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha mindenáron közölni akarod, mondd azt, hogy sajnálod, hogy a vírus miatt nem praktizálhat az ő korában, ezért kerestél mást.
2020. márc. 29. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem ertem mi volt a problemad azzal, hogy valaki azt javasolta kerdezd a tesod. Hisz eüs, lehet rola fogalma. Szerintem ez nem colt rossz tanacs. En is az eüs rokonom kerdezem akarmi van,max nem tud segiteni :)

Voltam hasonlo cipoben mint te, csalad altal ismert doki stb. En nem mentem hozza tobbet, ennyi. Szerintem is eltulzod. Őszintém nem is ertem,hogy dolgozhat meg 80evesen a virus miatt.

Ha mindenkepp beszelni szeretnel vele, mert esetleg talalkozol vele csaladi vagy barati osszejovetel alkalmaval stb, akkor meg hivd fel, es mondd el neki, higy koszonod az eddigi munkajat, de.. stb. Elvileg most szemelyesen felkeresni nem volna celszeru hisz veszelyezetett korosztaly

2020. márc. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!