Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Égő-húzó fájdalom 20 hetesen...

Égő-húzó fájdalom 20 hetesen jobb oldalt bordák alatt?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdődött, de akkor csak néha-néha éreztem enyhébben. Ma éjjel viszont felriadtam rá és azt hittem elpusztulok, mozdulni nem bírtam, ilyen érzés lehet, ha leszúrják az embert, ég-húzódik. Szerencsére pár perc után elmúlt, de azóta is érzem enyhén, ahogy mozog a rekeszizom/nagyobb levegőt veszek, jellemzően este, éjszaka jön elő jobban. Mi lehet ez? Biztos nem a baba, a méhem kb a köldökmig ér.
2020. márc. 29. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt, szülésig nem is múlt el. 🙁 Említsd meg mindenképpen az orvosnak. Sok dolog okozhatja, nekem is csak tippelgettek. Gyomorsav (?), ideg eredetű, a baba nyomja. Majd a végére pedig toxémia gyanú. De ekkor már a vérnyomásom is vacakolt...
2020. márc. 31. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez van, igaz én már holnap 36 hetes leszek. Ugyanazt érzem, mint te. Olyan érzékeny a bőröm, mintha megégett volna és pattog, furcsán kattog az izmom vagy mi. Szerintem nekem a méhem nyomja. Neked is alakulnak át a belső szerveid, mármint változik a helyzetük, helyet csinálva a babának. Szerintem ettől lehet.
2020. ápr. 1. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!