Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég, ha majd 8-10 hetesen...

Elég, ha majd 8-10 hetesen megyek először orvoshoz?

Figyelt kérdés
Most olyan 6 hetes lehetek, ha jól számolom. Azt se tudom, most ebben a helyzetben, hogy van a terhesgondozás. Arra gondoltam, hogy még 1 hónapig tudok várni az orvossal, ha ez így megoldható. Túl sok mindent úgyse csinálnak az elején, csak megállapítják a terhességet. Azt 1 hónap múlva is elég, nem? Most ezért nem mennék feleslegesen.
2020. ápr. 4. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Elég.
2020. ápr. 4. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Ezen én is gondolkodtam, mégis elmentem UH-ra. Jó ha kiderül, hogy él-e az embrió és méhen belül van-e illetve ha esetleg többen vannak.
2020. ápr. 4. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Hívtam a kórházat amikor 6 hetes voltam és azt mondták, hogy ha nincs panasz elég a 8-10. héten menni. Jövőhéten (9.héten) hívom őket újra és kérek időpontot a 10. hétre.
2020. ápr. 4. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Ki tudja lesz-e még akkor terhesgondozás. Inkább megkérdezném az orvosom. Jobb most, korán egy vizsgálat, mint semmikor.
2020. ápr. 4. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem annyira jó ötlet..minél hamarabb megkell állapítani ,hogy méhen belüli e , nincs e haematóma stb..én 6 hetesen mentem el , ha akkor nem mentem volna ,most nem születne hamarosan kislányunk..haematómám volt ,nem is kicsi , amire a doki azt mondta miután felszívódott ,hogy nem bízott benne ,hogy megmarad a baba, és semmilyen tünetem nem volt még apró vérzés sem! Egy méhen kívüli terhesség meg az életedbe is kerülhet.
2020. ápr. 5. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ha nincs panaszod (eros gorcsok, verzes) akkor felesleges rohanni. Ilyen koran meg a doki se lat semmit, foleg szivhangot nem.
2020. ápr. 5. 10:50
 7/10 khniki ***** válasza:
63%
7 hetesen érdemes. Addigra már van szívhang, és meg tudja mondani az orvos, hogy méhen belüli a terhesség.
2020. ápr. 5. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
6 hetesen már bőven van szívhang!!
2020. ápr. 5. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok helyen elég szr az UH gép sajnos
2020. ápr. 5. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha abszolút semmi panaszod nincs (vérzés, görcs), akkor ráér. Terhesgondozás lesz egy hónap múlva is, az a járvány miatt nem fog leállni, mert a magzat és az anya egészségének az ellenőrzése akár életfontosságú is lehet. Emiatt ne aggódj. Ha bírod ideggel addig, akkor nyugodtan várd ki. :)
2020. ápr. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!