Nektek mi vált be puffadásra?
Figyelt kérdés
6+2 idős vagyok...Sok tünet van, de a puffadás jelenleg brutális. Nem fáj, de kellemetlen, néha feszül, közben émelygés, gyomorégés is van. Nagyon kívántam a colat, de gondolom a szénsavas sem tett jót. Miket egyek, igyak? A séta segíthet? Kellemetlenül érint, mert a hasam kb mint egy lufi, elmúlik ez?2020. márc. 31. 16:07
1/4 anonim válasza:
Ha megszülsz elmúlik. A baba egyre jobban nyomja majd a beleket stb..
Egyszerre ne egyél sokat. Kerüld a szénsavas italokat, savasító ételeket pl.narancs, paradicsomszósz, tùl fűszeres dolgok, hüvelyeseket módjával (nagyon egészségesek, nem iktatnám ki), a k-betűs zöldségeket is óvatosan. Nekem, ami segített kicsit: savra, ha mindig volt otthon kis keksz vagy puffasztott szelet, salvus víz, puffadásra: híg citromfű vagy édeskömény tea, pici torna, espumisan.
2/4 anonim válasza:
Semmi. Mindent próbáltam. 8hós vagyok. Már nem is érdekel...
3/4 anonim válasza:
Salvus víz tényleg hatásos. Nem csak puffadásra, de más gyomor bajra is jó. Én pl. mostanában azért iszogattam, mert antibiotikumot kellett szednem, és attól nagyon fájt a hasam. Ittam kis Salvus vízet, rögtön abbamaradt a fájdalom. Szerintem nyugodtan próbáld ki. Nincs valami kellemes íze (sós), de ha hatásos megéri. :)
4/4 anonim válasza:
Nagyon semmi... espumisant lehet bevenni.
Illetve ha próbàlsz pukizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!