Kinek hany hetesen jelentkezet a hányás és meddig tartott? Fiu v lány lett? Es mi vált be a hányásra citromos viz mondjátok opciokat h mit próbálják ki majd.
Fiammal 6 hetesen jelentkezett, lányommal 8 hetesen.
Nekem nem igazán volt olyan dolog, ami bevált volna a hányinger ellen. Ja de, a fiammal a kovászos uborkát ettem kilószámra, attól mintha jobb lett volna. :D
Mindkettő lány. Elsőnél 20.hétig másiknál 17.hétig hánytam.
Hideg kóla.
Két nagyobbamnál már nem emlékszem, csak annyira, hogy a lányomnál a húsra rá sem bírtam nézni, a fiammal meg kolbászt ettem csülökkel.
Most 14 hetes vagyok kislánnyal, vele sem bírtam húst enni, most már bírok de csak keveset és nem zsírosat. 6. héttől hánytam, heti 1-2x, most már sokkal jobb, múlt héten hánytam utoljára reggel a hűtő szagától ahogy kinyitottam.
Köszönöm szépen.
Annyira felek tőle hogy elsem tudjátok képzelni.
Migrennel sokat hánytam igaz h hozzá szoktam de csak reménykedni tudok h nem fogok hányni.
5hetes vagyok tegnap óta hanyinger erzetem volt, egeszen délig most jobb.
De lehet h hirtelen is raktam le cigit vagy ehezz nincs köze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!